ריבועי שוקולד וקצפת משאריות עוגה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ריבועי שוקולד וקצפת משאריות עוגה

ריבועי שוקולד וקצפת משאריות עוגה

נשארה לכם עוגת שוקולד שאף אחד לא רוצה ? מה לזרוק לא חבל ? אז רגע לפני הפח תעצרו שנייה קחו נשימה עמוקה וקחו משהו חמוד ביותר, אף אחד לא ינחש שזה בעצם שאריות של עוגה שאף אחד לא רצה בדיוק ההפך את הקטנים האלה כולם רוצים וכמה שיותר מהר….

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

עוגת שוקולד מפוררת
מעט שמנת מתוקה

מילוי:
כוס שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל

קרם (לא חובה):
100 ג’ שוקולד מריר
1/3 כוס שמנת מתוקה


הכנות:

1. להוסיף מעט שמנת לעוגה, תוך כדי לישה עד שמגיעים למרקם בצק נוח (לא כמות גדולה של שמנת).

2. לשטח / לרדד את הבצק על נייר אפיה, לנסות להגיע לצורה של מלבן. להקפיא ל 10 – 15 דקות.

3. שתי אפשרויות: לחתוך לריבועים או לקרוץ צורות. להקציף שמנת ואינסטנט ולהזליף / למרוח על כל צורה, לסגור למעלה עם אותה הצורה.

4. להמיס שוקולד ושמנת ולשים מעט על כל אחד.

הערות:
אני בקושי הצלחתי להגיע לשלב הקרם, זה התחסל הרבה לפני.

2980 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN859508-1

SN859511-1


40
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעה

יעבוד גם עם עוגת דבש? 🙂

קארין

האם העוגה עם הקצפת תעבור הקפאה או שכדאי להקפיא את העוגה ושים קצפת באותו היום?
תודה

שלי

אצלי הבעיה היא לא עוגת שוקולד שנשארה, אלא קצפת שנשארה.. יש לך אולי רעיון למתכון לעוגיות שיהיה אפשר למלא בקצפת??
תודה:)

יסכה

מה הדבר המהמם הזה ששמת למעלה?? זה משדרג את כל העוגה! אני רוצה גם!

אילנית

ניקי היקרה שאלה כללית לקרם לעוגת שוקולד האם אפשר לבשל שמנת מתוקה עם שוקולד על הגז או עדיף להשתמש עם שמנת לבישול עם שוקולד מה ההבדל ? חשבתי שעל הגז אפשר רק שמנת לבישול האם זה נכון? מודה לך מראש!