בראוניז שוקולית וגבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית גבינה

בראוניז שוקולית וגבינה

אני מאוהבת בעוגה הזאת לא מפסיקה להכין אותה, לדעתי היא בין העוגות הכי טובות שהכנתי היא פשוט יפהפייה.
שכבת שוקולד עסיסית לחה ושוקולדית מעל שכבת הגבינה עם השוקולד הצבעים יפהפיים וכמה קל להכין אין כאן בכלל השקעה והתוצאה נהדרת!
אי אפשר לעמוד בפני העוגה הזאת, אני חותכת לקוביות קטנות שלא יגמר תענוג של עוגה ממכרת ושווה בטירוף!

מרכיבים:

שכבת השוקולית:
4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
שלושה רבעי כוס א. שוקולית
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
140 ג’ קמח (כוס)

שכבת הגבינה:
500 ג” גבינה לבנה 9%
200 ג’ סוכר (כוס)
ביצה
2 כפות קמח


הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות.

2. הכנת הבסיס:
לערבב את מצרכי הבסיס, להוציא שליש כוס מהבלילה ולשמור בצד את בלילת השוקולד להעביר לתבנית לאפות כ 15 – 20 דקות החלק העליון קצת מתקשה.

3. הכנת שכבת הגבינה:
בינתיים כשהשוקולד נאפה בתנור לערבב את מצרכי הגבינה לשפוך את הגבינה על שכבת השוקולד, אני ממליצה עם כף להתחיל מהצדדים ואז לכיוון האמצע.

4. זוכרים את השוקולד שנותר בצד ? תזליפו עם כף מעל שכבת הגבינה, לקחת סכין וקצת לקשקש ליצור צורות לא יותר מידי.

5. להנמיך את החום ל 150 מעלות לאפות את העוגה 45 דקות העוגה יציבה האמצע מעט נע.

6. לקרר כמה שעות לפני שחותכים.

11219 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית גבינה

בראוניז שוקולית גבינהבראוניז שוקולית גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : “אני בדרך כלל לא מגיבה אבל יצא פשוט מושלם!
תודה רבה”

נוניב : בראוניז מדהימים בצורה יוצאת דופן!
רכים, שילוב מנצח, וטעים טעים טעים!!!!

יעל : “יצא מושלםם
תודה לך!!”

אליס : “מעולה! אחד הקינוחים האהובים עליי!! טעים ונחטף!”

חיה : “יואו יואו כמה טעים!
מה שכיף באתר שלך (שאני מכינה ממנו מלאאא) זה שמאוד קשה לפשל ולהוציא ממנו דברים לא טעימים.. הכל כ”כ קךיל וכייפי וגם אם יש שאלה אז יש מענה… פשוט כיף! אז תודה ניקי”


166
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

היי ניקי נראה מצוין, האם ניתן להמיר את הקמח לקורנפלור?

חן

היי ניקי יש לי ביצים m כמה ביצים להשים?

1 9 10 11