יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

בראוניז שוקולית וגבינה

24 דצמבר 2014
(Visited 31,803 times, 17 visits today)
בראוניז שוקולית גבינה

בראוניז שוקולית וגבינה

אני מאוהבת בעוגה הזאת לא מפסיקה להכין אותה, לדעתי היא בין העוגות הכי טובות שהכנתי היא פשוט יפהפייה.
שכבת שוקולד עסיסית לחה ושוקולדית מעל שכבת הגבינה עם השוקולד הצבעים יפהפיים וכמה קל להכין אין כאן בכלל השקעה והתוצאה נהדרת!
אי אפשר לעמוד בפני העוגה הזאת, אני חותכת לקוביות קטנות שלא יגמר תענוג של עוגה ממכרת ושווה בטירוף!

מרכיבים:

שכבת השוקולית:
4 ביצים L
200 ג' סוכר (כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
שלושה רבעי כוס א. שוקולית
120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
140 ג' קמח (כוס)

שכבת הגבינה:
500 ג" גבינה לבנה 9%
200 ג' סוכר (כוס)
ביצה
2 כפות קמח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות.

2. הכנת הבסיס:
לערבב את מצרכי הבסיס, להוציא שליש כוס מהבלילה ולשמור בצד את בלילת השוקולד להעביר לתבנית לאפות כ 15 – 20 דקות החלק העליון קצת מתקשה.

3. הכנת שכבת הגבינה:
בינתיים כשהשוקולד נאפה בתנור לערבב את מצרכי הגבינה לשפוך את הגבינה על שכבת השוקולד, אני ממליצה עם כף להתחיל מהצדדים ואז לכיוון האמצע.

4. זוכרים את השוקולד שנותר בצד ? תזליפו עם כף מעל שכבת הגבינה, לקחת סכין וקצת לקשקש ליצור צורות לא יותר מידי.

5. להנמיך את החום ל 150 מעלות לאפות את העוגה 45 דקות העוגה יציבה האמצע מעט נע.

*6. לקרר כמה שעות לפני שחותכים.

Easy chocolate cheese brownies

בראוניז שוקולית גבינה

בראוניז שוקולית גבינהבראוניז שוקולית גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : "אני בדרך כלל לא מגיבה אבל יצא פשוט מושלם!
תודה רבה"

נוניב : בראוניז מדהימים בצורה יוצאת דופן!
רכים, שילוב מנצח, וטעים טעים טעים!!!!

יעל : "יצא מושלםם
תודה לך!!"

אליס : "מעולה! אחד הקינוחים האהובים עליי!! טעים ונחטף!"

חיה : "יואו יואו כמה טעים!
מה שכיף באתר שלך (שאני מכינה ממנו מלאאא) זה שמאוד קשה לפשל ולהוציא ממנו דברים לא טעימים.. הכל כ"כ קךיל וכייפי וגם אם יש שאלה אז יש מענה… פשוט כיף! אז תודה ניקי"

הרשם
עדכן
256 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
אני עכשיו לפני האפייה בפעם השנייה
בחום 150 מעלות חום תנור
האם לחמם מראש את התנור (מספיק 10 דקות?) בחום 150 או 180 ?
כיביתי את התנור לאחר האפייה הראשונה אבל נשאר עוד קצת חום
(דרך אגב הרעיון של קישוט השוקולד מהמם
תודה מראש ושבת שלום.

היי ניקי האם אפשר להחליף חצי מכמות הגבינה בגבינת שמנת?

היי ניקי,
יש לי כמות גדולה של שוקולד חלב, יכולה אולי להפנות אותי למתכונים איתם?

היי ניקי, אפשר במקום השוקולית להמיס שוקולד מריר?

הכנתי יום לפני ערב חג שבועות את העוגה הזו בבוקר גיליתי מגש ריק במקרר הכנתי שוב את העוגה הזו ושוב נעלמה בערב… תודה רבה ניקי ♡

הכנתי את העוגה הזו יום לפני ערב חג שבועות הבעיה שלפני שהגיע החג העוגה נעלמה נשאר במקרר מגש ריק… הכנתי שוב וגם איננה כבר… תודה רבה על הכול ניקי ♡

היי, יש לי רק ביצים בגודל m. כמה לשים?