יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

עוגת שוקולית חלבה

21 יוני 2012
(Visited 2,652 times, 1 visits today)
עוגת שוקולית חלבה

עוגת שוקולית חלבה

עוגת שוקולית חלבה, עוגה רכה נפלאה עסיסית, מצופה קרם שוקולד טעים. אתם מכירים את עוגת השוקולית? אז החלטתי לשחק איתה ולהוסיף לה משהו, טויסט מעניין שיתן טעם נוסף בפה. ניסיתם פעם שוקולד מתוק עם חלבה ? שילוב יאמי. תכירו את האחות החדשה של עוגת השוקולית וכמה שהיא טעימה. קרם השוקלד לצקת כשהעוגה יוצאת מהתנור, הקרם גורם לעוגה להיות עסיסית ביותר, קצת שינוי מעוגת השוקולד הרגילה והילדים מאוד אהבו.

גודל תבנית: 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס מיץ תפוזים
כוס אבקת שוקולית
כוס שערות חלבה מפוררות
230 ג’ קמח תופח (כוס וחצי +2 כפות)
3/4 כוס שמן

ציפוי:
חצי כוס שמנת מתוקה
150 ג’ שוקולד מריר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר ולהקציף כשתי דקות, להוסיף את  להוסיף את השמן, מיץ התפוזים, שוקולית, חלבה ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד וחלק.

3. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, להכניס לתנור ולאפות 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.

*4. הכנת הקרם:
להמיס שוקולד ושמנת (מיקרו) לקרם שוקולד אחיד כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת עליה את הקרם באופן שווה.

עוגת שוקולית חלבה

גולשים מכינים וממליצים:

שרי : שלום ניקי!! מלוא תשואות מקהל הצופים והצופות. יישר כח גדול!!! תענוג לעין ולחיך טוב הטעם שלך כנראה הולך איתך לכל מקום ובכל תחום
יש ניחוח של פעם ושל היום משולבים במראה וגם בטעמים המשיכי בכח האנרציה שלך
בהערכה ובהוקרה רבה
שרי
הרשם
עדכן
138 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מה אפשר במקום מיץ תפוזים.?

עוגה טעימה טעימה… הילדים לא אוהבים חלבה אבל לא גיליתי מה יש בפנים..ולא נשאר פירור, מכינה שוב לשבת. תודה ניקי, אין עלייך!!

שבת שלום ניקי,
אחרי שהעוגה קצת מתקררת שומרים במקרר,נכון?

תודה על התגובה המהירה.
שבת שלום ומבורך,
מירי

בוקר טוב יקרה.
העוגה נראית מעולה. אני רוצה להכין לשבת.
האם אפשר להקציף את הביצים בצורה ידנית או עם מקסר??
תבורכי מפי עליון☺

ניקיל’ה יש לי בצק של מעדנות מה ניתן להכין פרווה חוץ מפאי ועוגיות? תודה

ניקיל’ה איך עושים גנאש מוקצף?