עוגת שוקולית חלבה
עוגת שוקולית חלבה, עוגה רכה נפלאה עסיסית, מצופה קרם שוקולד טעים. אתם מכירים את עוגת השוקולית? אז החלטתי לשחק איתה ולהוסיף לה משהו, טויסט מעניין שיתן טעם נוסף בפה. ניסיתם פעם שוקולד מתוק עם חלבה ? שילוב יאמי. תכירו את האחות החדשה של עוגת השוקולית וכמה שהיא טעימה. קרם השוקלד לצקת כשהעוגה יוצאת מהתנור, הקרם גורם לעוגה להיות עסיסית ביותר, קצת שינוי מעוגת השוקולד הרגילה והילדים מאוד אהבו.
גודל תבנית: 24
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
כוס מיץ תפוזים
כוס אבקת שוקולית
כוס שערות חלבה מפוררות
230 ג' קמח תופח (כוס וחצי +2 כפות)
3/4 כוס שמן
ציפוי:
חצי כוס שמנת מתוקה
150 ג' שוקולד מריר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר ולהקציף כשתי דקות, להוסיף את להוסיף את השמן, מיץ התפוזים, שוקולית, חלבה ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד וחלק.
3. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, להכניס לתנור ולאפות 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.
*4. הכנת הקרם:
להמיס שוקולד ושמנת (מיקרו) לקרם שוקולד אחיד כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת עליה את הקרם באופן שווה.
גולשים מכינים וממליצים:
יש ניחוח של פעם ושל היום משולבים במראה וגם בטעמים המשיכי בכח האנרציה שלך
שרי