פאי שוקולד וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי שוקולד וקצפת

פאי שוקולד וקצפת

פאי שוקולד וקצפת. בצק פריך עדין ונימוח שכבת שוקולד מפנקת ובסוף שכבת קצף רכה וזהובה, שלוש שכבות של טעמים נהדרים שמתערבבים בכל ביס. מה אתם עדיין פה  חשבתי שתרוצו  למטבח….

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

200 ג` חמאה
4 חלמונים
350 ג` קמח (שתים וחצי כוסות)
1/3 כוס סוכר

מילוי:
סירופ מייפל
נוטלה / השחר

שכבת הקצפת:
4 חלבונים
200 ג’ סוכר (כוס)
כף אינסטנט וניל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר חצי שעה, לשטח אותו בתבנית.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש. לאפות בסביבות 15 – 20 דקות. כשיוצא מהתנור להזליף מעט סירופ מייפל ולצנן מעט.

2. למרוח נוטלה, להקציף חלבונים, סוכר ואינסטנט לקצף יציב. ולהזליף / למרוח על הנוטלה.

3. להכניס בחזרה לתנור, חום בינוני, 180 מעלות לעוד 10 דקות נוספות או עד שהקצף מזהיב

מחפשים מתכוני עוגות נוספים ?

4768 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

כרמל : “הכנתי את העוגה הזאת כבר
כמה פעמים והיה להיייט! פשוט קצרתי מחמאות…”

הודיה : “הכנתי את הפאי ויצא פשוט מעולה! אין כמו המתכונים שלך! תודה!”

חגית : “נראה סוף הדרך!!!!!!!!! רק מחר נטעם, מחכה בקוצר רוח…..
אה – והיה ממש ממש פשוט להכנה! כמה שזה נראה מאיים בתמונה זה פשוט וקל!”

93
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירן

הי ניקי
האם יש גרסה פרווה למתכון הזה?
תודה רבה

דיאנה

אם אשים קצפת צימחית יצא לי בסדר בתנור ככה?

דורדור

ניקילה אפשר תחליף לחמאה?? שמן??

שם *יעל

הסתבכתי כאן.
יכול להיות שחסר במתכון בין הבסיס לקצפת שכבת שוקולד?

1 4 5 6