פאי שוקולד וקצפת
פאי שוקולד וקצפת. בצק פריך עדין ונימוח שכבת שוקולד מפנקת ובסוף שכבת קצף רכה וזהובה, שלוש שכבות של טעמים נהדרים שמתערבבים בכל ביס. מה אתם עדיין פה חשבתי שתרוצו למטבח….
גודל תבנית: 24"
מרכיבים:
200 ג` חמאה
4 חלמונים
350 ג` קמח (שתים וחצי כוסות)
1/3 כוס סוכר
מילוי:
סירופ מייפל
נוטלה / השחר
שכבת הקצפת:
4 חלבונים
200 ג' סוכר (כוס)
כף אינסטנט וניל
הכנות:
2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש. לאפות בסביבות 15 – 20 דקות. כשיוצא מהתנור להזליף מעט סירופ מייפל ולצנן מעט.
2. למרוח נוטלה, להקציף חלבונים, סוכר ואינסטנט לקצף יציב. ולהזליף / למרוח על הנוטלה.
3. להכניס בחזרה לתנור, חום בינוני, 180 מעלות לעוד 10 דקות נוספות או עד שהקצף מזהיב
גולשים מכינים וממליצים:
כרמל : "הכנתי את העוגה הזאת כבר
כמה פעמים והיה להיייט! פשוט קצרתי מחמאות…"
הודיה : "הכנתי את הפאי ויצא פשוט מעולה! אין כמו המתכונים שלך! תודה!"
חגית : "נראה סוף הדרך!!!!!!!!! רק מחר נטעם, מחכה בקוצר רוח…..
אה – והיה ממש ממש פשוט להכנה! כמה שזה נראה מאיים בתמונה זה פשוט וקל!"