יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה עוגות שוקולד

בראוניז חלום מתוק

21 יוני 2012
(Visited 28,815 times, 6 visits today)
בראוניז חלום מתוק

בראוניז חלום מתוק

אחד המתכונים הראשונים שלי, אני תמיד מסתכלת עליו בחיבה כי הוא חלק מהמתכונים הראשונים איתם התחלתי. למרות שעבר הרבה זמן  הוא אחד הבראוניז הטובים שלי, עסיסיים לחים מלאים בשוקולד עם נגיעות של שוקולד לבן, עובר נפלא הקפאה לכל אורח שמפתיע, פשוט מתכון טוב לבראוניז.

תבנית 20X30

מרכיבים:

300 ג’ שוקולד מריר
180 ג’ חמאה
4 ביצים
חצי כוס סוכר חום
180 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כוס ורבע קמח
100 ג’ שוקולד לבן

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את החמאה להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב שלא יהיו גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות אחרי כל הוספה.

2. להוסיף את הקמח לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה וזה בסדר.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לגרד את השוקולד הלבן בפומפייה בחורים הגדולים ולהוסיף לעיסת השוקולד, לערבב.

5. להעביר לתבנית ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

*6. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

משגע! בראוניז מעולים שוקולדים ועסיסיים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן, אפשר להחליף את השוקולד הלבן בחצי כוס שוקולד צ’יפס לבן, אפשר לשמור מספר ימים במקרר.

בראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוק

בראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוק

גולשים מכינים וממליצים:

נועה : הכנתי אתמול את הבראוניז והם יצאו פשוט מעולים!!!!!!!

🙂 : מכינה בכל הזדמנות ותמיד מתחסלים תוך 24 שעות. פשוט מושלמים.

שרית : “עשיתי את הבראוניז עם אגוזים ובלי שוקולד לבן ויצא טעים ברמותתתתתת! !!!!
בעלי לא הפסיק לאכול אותם….”

הרשם
עדכן
297 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי
אני עושה את המתכון המדהים הזה המון…….
התחלתי עכשיו להכין וראיתי שהקמח הרגיל ממש נגמר ….. אם מחליפים חצי כוס הקמח מלא צריך לשנות משהו?

הכמות לתבנית גדולה או בינונית? תודה מראש.

אחד הטעימים!!!

מתכון ל,פנים!!! יצא טעים בטירוף!!

אופס נראה לי עשיתי טעות.. זה בתנור שמתי 100 גרם שוקולד ציפס לבן

טעים ברמות ! חמותי התלהבה ובעלי ביכלל !!! תודההה

מזה נטיפי שוקולד לבן