עוגת שוקולד פרווה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד פרווה מעולה

עוגת שוקולד פרווה מעולה

5 דקות עבודה על השעון והעוגה נכנסת לתנור, קשה להאמין שב 5 דקות יוצאת עוגה כזאת טעימה שוקולדית וכולה 5 דקות והיא אפילו פרווה שזה בכלל הופך אותה למושלמת. העוגה הזאת מעולה רכה טעימה ועסיסית שווה ביותר.

תבנית עגולה קוטר 18
קוגלהוף

מרכיבים:

2 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
חצי כוס שמן
חצי כוס אבקת שוקולית
כף גדושה קקאו
כוס מי ברז
כפית תמצית וניל
100 ג’ קוקוס (כוס)
140 ג’ קמח תופח (כוס)

ממרח שוקולד

קרם שוקולד נוסף:
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
100 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 160 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והסוכר כמה שניות, להוסיף את הרטובים לטרוף כמה שניות ולהוסיף את השוקולית, קקאו, קוקוס וקמח.

3. לשמן תבנית ולשפוך את הבלילה (היא נוזלית)

4. לאפות על 160 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

אפשרות הכנה במיקסר:
לשים את הביצים והסוכר במיקסר להפעיל במהירות נמוכה כמה שניות, להוסיף את הרטובים עדיין במהירות נמוכה ולהוסיף את היבשים, להקציף עד שהכל אחיד.

*5. כשהעוגה חמימה למרוח את הממרח שוקולד באופן שווה. מי שמעדיף קרם שוקולד אחר במקום הממרח שוקולד
לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה, לחמם שמנת בסיר לסף רתיחה ולצקת על השוקולד, לערבב עד שהכל אחיד ולצקת על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור.

21047 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולה

עוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אורלי : “החלפתי את הקוקוס בשקדים טחונים. יצא מעולה!! 5 דקות הכנה ו5 דקות לחיסול”

ליהי : “העוגה מעולה!!!!!!
קלה להכנה וקוצרת מחמאות!!!!!”

לאה : “כבר הכנתי את העוגה הזאת כמה פעמים, גם באמצע השבוע.
מעולה, פשוטה וחגיגה אצל הילדים! מומלץ ביותר!”

יעל : “עוגה מעולה, מומלצת בחום! תודה!”

161
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

האם אפשר להחליף בקמח כוסמין?באותה הכמות? תודה ושנה טובה!

אתי

שלום ניקי, אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית חד פעמית הכי גדולה, בכמה להכפיל כמויות? תודה רבה

ירדן

תודה על המתכון, נשמע מעולה!
אני רוצה להכין את העוגה כעוגת שוקולד חמה (לא פונדט או סופלה). האם אפשר להכין רוטב נוזלי יותר, לחמם אותו ואז לשפוך על העוגה לפני ההגשה? תודה!

תמר

שלמות!!!1
אין מילה אחרת…..

אפרת

היע ניקי.תודה על התשובה אבל אני מדברת גם על העוגה הזאת וגם על עוגה אחרת שהייתה ב160 מעלות.אז למה באמצע זה נוזלי?

אפרת

היי ניקי.סליחה על ההפרעה.בזמן האחרון אני שמה לב שמשום מה עוגות נאפות לי ממש בצדדים אך באמצע עדיין נוזליות?למה זה קורה ומה ניתן לעשות?

אפרת

המון תודה ניקי.שבת שלום!

1 9 10 11