עוגת שוקולד פרווה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד פרווה מעולה

עוגת שוקולד פרווה מעולה

5 דקות עבודה על השעון והעוגה נכנסת לתנור, קשה להאמין שב 5 דקות יוצאת עוגה כזאת טעימה שוקולדית וכולה 5 דקות והיא אפילו פרווה שזה בכלל הופך אותה למושלמת. העוגה הזאת מעולה רכה טעימה ועסיסית שווה ביותר.

תבנית עגולה קוטר 18
קוגלהוף

מרכיבים:

2 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
חצי כוס שמן
חצי כוס אבקת שוקולית
כף גדושה קקאו
כוס מי ברז
כפית תמצית וניל
100 ג’ קוקוס (כוס)
140 ג’ קמח תופח (כוס)

ממרח שוקולד

קרם שוקולד נוסף:
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
100 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 160 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והסוכר כמה שניות, להוסיף את הרטובים לטרוף כמה שניות ולהוסיף את השוקולית, קקאו, קוקוס וקמח.

3. לשמן תבנית ולשפוך את הבלילה (היא נוזלית)

4. לאפות על 160 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

אפשרות הכנה במיקסר:
לשים את הביצים והסוכר במיקסר להפעיל במהירות נמוכה כמה שניות, להוסיף את הרטובים עדיין במהירות נמוכה ולהוסיף את היבשים, להקציף עד שהכל אחיד.

*5. כשהעוגה חמימה למרוח את הממרח שוקולד באופן שווה. מי שמעדיף קרם שוקולד אחר במקום הממרח שוקולד
לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה, לחמם שמנת בסיר לסף רתיחה ולצקת על השוקולד, לערבב עד שהכל אחיד ולצקת על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור.

39307 צפיות 68 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולה

עוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אורלי : “החלפתי את הקוקוס בשקדים טחונים. יצא מעולה!! 5 דקות הכנה ו5 דקות לחיסול”

ליהי : “העוגה מעולה!!!!!!
קלה להכנה וקוצרת מחמאות!!!!!”

לאה : “כבר הכנתי את העוגה הזאת כמה פעמים, גם באמצע השבוע.
מעולה, פשוטה וחגיגה אצל הילדים! מומלץ ביותר!”

יעל : “עוגה מעולה, מומלצת בחום! תודה!”

201
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת טוב

צהריים טובים ניקי.אפיתי את העוגה כבר שעה ומשום מה רק במרכז העוגה הקיסם יוצא רטוב.מה עושים?שמתי כבר נייר כסף 10 דקות וכלום לא השתנה…

אפרת טוב

שבוע טוב ניקי.תודה רבה.הכל מכפילים נכון חוץ ממה שרשמת שסוכר זה כוס וחצי?העוגה פשוט חוסלה.בעלי מת על המתכונים שלך!את האלופה!!

אפרת טוב

היי ניקי.הכנתי את העוגה ובעלי לא יכל להתאפק והתאהב בעוגה אז קודם כל תודה לך אבל התבאס שהיא קטנה.איך ניתן להגדיל לכמות לתבנית 24 או 26 לפחות?

אפרת טוב

היי ניקי סליחה על השיגוע אבל העוגה כבר 45 דקות בתנור לפחות ואפילו יותר ועדיין נוזלית בפנים.מה אפשר לעשות מצד אחד שהיא תאפה מבפנים אך לא תשרף מבחוץ?

אפרת טוב

קודם כל תודה שוב על המענה.תודה על הרעיון של הקצפת והתותים.כמה קצפת? עם מה להקציף?פודינג ואבקת סוכר?אשמח לדעת אם כו כמויות.תודה

1 12 13 14