יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

עוגת שוקולד ופירורים

24 יוני 2012
(Visited 12,407 times, 1 visits today)
עוגת שוקולד ופירורים

עוגת שוקולד ופירורים

עוגת שוקולד ופירורים, זאת אחת מעוגות שכיף לתת בהן ביס, הרבה שוקולד עם פירורי בצק פריך. זה כיף של ביס. תענוג של עוגה כיפית קלה וטעימה.

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

200 ג' חמאה קרה
280 ג' קמח
100 ג' סוכר
כפית תמצית וניל
2 חלמונים

שכבת שוקולד:
100 ג' שוקולד חלב / מריר
2 כפות ממרח שוקולד
כף סוכר
50 ג' חמאה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו 1/4 את החלק הגדול לשטח בתבנית ואת הבצק שנותר להקפיא, חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות, לצנן.

2. להמיס שוקולד, חמאה, סוכר ונוטלה לקרם אחיד ולמרוח על הבצק, להשאיר  מעט מרווח בשוליים.

3. לגרד את הבצק שנותר בפומפיה ולפזר על שכבת השוקולד. להחזיר לתנור לעוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.

הרשם
עדכן
81 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן