עוגת שוקולד ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ופירורים

עוגת שוקולד ופירורים

עוגת שוקולד ופירורים, זאת אחת מעוגות שכיף לתת בהן ביס, הרבה שוקולד עם פירורי בצק פריך. זה כיף של ביס. תענוג של עוגה כיפית קלה וטעימה.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
280 ג’ קמח
100 ג’ סוכר
כפית תמצית וניל
2 חלמונים

שכבת שוקולד:
100 ג’ שוקולד חלב / מריר
2 כפות ממרח שוקולד
כף סוכר
50 ג’ חמאה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו 1/4 את החלק הגדול לשטח בתבנית ואת הבצק שנותר להקפיא, חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות, לצנן.

2. להמיס שוקולד, חמאה, סוכר ונוטלה לקרם אחיד ולמרוח על הבצק, להשאיר  מעט מרווח בשוליים.

3. לגרד את הבצק שנותר בפומפיה ולפזר על שכבת השוקולד. להחזיר לתנור לעוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.

14557 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

ניקי שלום
תמיד נהנית לקבל את המתכונים ומה שמבצעת תמיד מוצלח.
לא הבנתי אם את החלק התחתון אופים קודם לפני מריחת השוקולד או לא.(פשוט כתבת ומכניסים לכמה דקות להזהבת הפרורים)
אשמח להבהרה יום טוב
רוני

שם

כמה כוסות זה 280 גרם קמח?

שם

קודם כל ניקי אני ממש מודה לך וכל מי שנהנה מהאוכל מצטרף גם . מה שלומך? מחר יש לי יום חופשי מהעבודה ובא לי להכין את העוגה שייך לשים מחמאה?וכמה זה 100 גרם סוכר? ועוד שאלה קצת מוזרה אני לא מכירה ממרח נוטלה… תני לי בבקשה ממרח אחר או שבכלל לא ? מה נראה לך?
תודה רבה וענקית!
רחלי.

שם

ניקי היי, מה שלומך? חייבת לעדכן אותך שהכנתי את העוגה והיא פשוט נפלאה!!! הבצק נימוח והמילוי ממש טעים בכל מתכון את קולעת בול!! הכל מדויק ונכון, אין מילים תודה ניקי את מדהימה מאחלת לך רק טוב באהבה שיר

שם

האם יש אפשרות למרגרינה או שמן במקום החמאה?
תודה!

שם

הי ניקי
אין לי בבית ממרח שוקולד ובא לי להכין את העוגה אפשר במקום להמיס יותר שוקולד? אם כןכמה בערך?

שם

היי ניקי תגידי לי בבקשה איך אני עושה את הבצק עם מיקסר או עם ביד?תודה

1 2 3 5