עוגת שוקולד ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ופירורים

עוגת שוקולד ופירורים

עוגת שוקולד ופירורים, זאת אחת מעוגות שכיף לתת בהן ביס, הרבה שוקולד עם פירורי בצק פריך. זה כיף של ביס. תענוג של עוגה כיפית קלה וטעימה.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
280 ג’ קמח
100 ג’ סוכר
כפית תמצית וניל
2 חלמונים

שכבת שוקולד:
100 ג’ שוקולד חלב / מריר
2 כפות ממרח שוקולד
כף סוכר
50 ג’ חמאה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו 1/4 את החלק הגדול לשטח בתבנית ואת הבצק שנותר להקפיא, חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות, לצנן.

2. להמיס שוקולד, חמאה, סוכר ונוטלה לקרם אחיד ולמרוח על הבצק, להשאיר  מעט מרווח בשוליים.

3. לגרד את הבצק שנותר בפומפיה ולפזר על שכבת השוקולד. להחזיר לתנור לעוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.

14468 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליליאן

ניקי שלום אפשר עם ממרח השחר תודה
אתמול יצאו מאוד טעים השניצל בסוף טיגנת
הבן שלי חיסל 2
תודה

גילי

היי ניקי! 
קודם כל רציתי לומר לך שהאתר שלך מדהים עם מתכונים מצויינים וניכר שגם את אישיות מדהימה.
אפיתי את העוגה ולצערי היא כולה מתפוררת
לא יודעת למה אולי בגלל שהבצק היה יותר מידי במיקסר או בגלל שלא חיכתי ש העוגה תתקרר  תודה מראש

רחל

ניקי שלום…
אפשר לעשות בתבנית פאי?

רחל

היי ניקי..
הכנתי את העוגה כמה פעמים ויצא מעולה תודה על האתר המדהים…
רציתי לדעת איך אפשר לחלץ את העוגה מהתבנית ולהעביר לצלחת הגשה?
הבצק יוצא לי קצת מתפורר

רחלי

היי ניקי…
את אלופה הכנתי את העוגה הזו כמה פעמים והיא נטרפה במקום!
רציתי לדעת איך אפשר לחלץ אותה מהתבנית כדי להעביר לצלחת הגשה?
הבצק יוצא לי קצת מתפורר

חיה

מה אפשר במקום הנוטלה? יותר שוקולד?

אסתי

אפשר לעשות גם בתבנית עגולה שהקוטר החיצוני שלה הוא 26?