בראוניז שוקולד ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולד ואגוזים

בראוניז שוקולד ואגוזים

בראוניז, מילה אחת קטנה שיש בה כל כך הרבה עונג. אני מכינה הרבה בראוניז (המון) הילדים שלי מאוד אוהבים.
בראוניז שהוכן נכון אני קוראת לו קוביות קטנות של עונג, הוא רטוב בפנים, עסיסי לח ומרגישים טוב טוב את השוקולד.
הוא עובר נהדר הקפאה ותמיד אפשר לשים תבנית בהקפאה לאורחים שמפתיעים או ילדים שבדיוק גילו שאין שום עוגה בבית… הפעם החלטתי להוסיף אגוזים וחיזקתי את טעם  האגוזים עם שוקולד תתארו לעצמכם את הטעם פיצוץ!

20X30

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
כף גדושה ממרח שוקולד
150 ג’ סוכר לבן (שלושת רבעי כוס)
1/4 כוס סוכר חום
3 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)
100 ג’ אגוזי מלך גרוסים

הכנות:

1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את החמאה להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב עד שהכל אחיד ואין חתיכות, להוסיף את ממרח השוקולד לערבב ולהוסיף את הסוכרים.

2. להוסיף את הביצים בסבלנות ואחת אחת תוך כדי ערבוב מהיר., להוסיף את התמצית האגוזים ובסוף את הקמח.

3. לחמם תנור ל 180 כ 10 דקות מראש.

4. לשמן תבנית להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים מעט.

5. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

טיפ טעים:
שוקולד מריר מתאים בצורה מופלאה לבראוניז מומלץ לא להחליף או לפחות לשלב בין חלב למריר.

כדאי לדעת ש..
ניתן להכין מספר ימים מראש ולשמור במקרר, אפשר להקפיא. אם אין סוכר חום לשים סך הכל כוס סוכר לבן.

29403 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולד ואגוזים

בראוניז שוקולד ואגוזיםבראוניז שוקולד ואגוזים

גולשים מכינים וממליצים:

חן : אתמול הכנתי את העוגה והיום כבר בקושי נשאר, יצאה מדהים!! כל כך טעימה וכל הזמן יש חשק ליישר אותה 🙂 תמיד חשבתי שלהכין בראוניז זה מסובך, מתכון קל ומוצלח! תודה!

נוריתה : ניקי יקירתי…. וואווו איזה בראוניז ! טעם גן עדן כל הכבוד לך מתכון מעולה ( כמו כל המתכונים שלך שעשיתי עד עכשיו) ברכות ! תודה רבה יקירה אני מאד נהנית מה אתר שלך.

דניאל : ניקי יקרה, מה שלומך? לא יכולתי לחכות עד מחר… גם אני מאוד אוהבת בראוניז אז… הכנתי ויצאו בראוניז מושלמים!!! אני והילדודס מאוד נהננו כך שכמעט כל התבנית חוסלה חחח… תודה אין כמוך, דניאל.

תות : “הי ניקי, רציתי רק לומר מילה אחת על הבראוניז המדהימים האלו: א-ל-י-פ-ו-ת-!!!
את מדהימה, כיף להכין את המתכונים שלך, התגובות המהירות שלך והיחס הנפלא שלך מזניק אותך למקום הראשון!”

240
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביבית

קודם כל תודה על המהירות, אני נדלקתי על הנוטלה, לא נראה לך מתאים בלי אגוזים או איזה תחליף יותר ידידותי לילדים ( אולי שבבי שוקולד לבן או פצפוצי אורז)

אביבית

רציתי לדעת איך זה יצא בלי אגוזים ( הילדים קטנים מדי וגם לא אוהבים) והאם יש לך רעיון לתחליף,
תודה

דניאל

ניקי יקרה, מה שלומך? לא יכולתי לחכות עד מחר… גם אני מאוד אוהבת בראוניז אז… הכנתי ויצאו בראוניז מושלמים!!! אני והילדודס מאוד נהננו כך שכמעט כל התבנית חוסלה חחח… תודה אין כמוך, דניאל.

נטלי

חייב סוכר חום? אם לא שמים, כמה סוכר לבן לשים?

עפרה

היי ניקי ..גם אני אוהבת בראוניז !הבראוניז שלך נראה כל -כך טוב ואני רוצה להכין בזה הרגע ,רק שאלה קטנה ..יש לך רק קמח תופח בבית (כרגע)זה יכול להתאים?

תודה <3

נטע

את הביצים להוסיף לתערובת המומסת של השוקולד והחמאה למרות שזה חם?
דואגת שהביצים לא יתבשלו לי…

לימור

המתכון נראה פיצוץ רק בבקשה צייני לי איזו בגודל של תבנית לאפות
תודה

1 2 3 15