עוגיות בראוניז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות בראוניז

עוגיות בראוניז

עוגיות שוקולד למכורים לשוקולד, אין דבר כזה יותר מידי שוקולד ואני תמיד אשמח להוסיף שוקולד לעוגיות ככה שירגישו את השוקולד טוב בכל ביס.
עוגיות שוקולד קלות מושחתות וממכרות!  פחות מ 20 דקות והן מוכנות.
אולי כדאי להחביא חלק קודם ואז לקרוא לילדים שלא יגמרו מהר מהר מידי 🙂
במזג אוויר הקר שעובר אלינו שוקו חם עם עוגיות זה הכי טוב.
תפנקו את הילדים בכיף.

40 עוגיות

מרכיבים:

50 ג’ שוקולד מריר
כף שמן
100 ג’ חמאה
180 ג’ סוכר (כוס פחות כף)
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 כפות אבקת קקאו
כף גדושה שוקולית
240 ג’ קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)

הכנות:

1. לשים בקערה קטנה את השוקולד והשמן להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, בינתיים לשמור בצד.

2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף (וו גיטרה) כשתי דקות לקרם אחיד להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהיא נבלעת, להוסיף את הסודה לשתייה, את הקקאו והשוקולית לערבב לבצק חום, להוסיף את השוקולד המומס לערבב כמה שניות ולהוסיף את הקמח.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4.  להכין כדורים קטנים במשקל 12 ג’, לסדר בתבנית, לאפות 9 דקות נוצרים סדקים בעוגיות והן עדיין רכות, העוגיות מתקשות מחוץ לתנור, לצנן ולא לגעת, העוגיות מאבדות מהנפח שלהן.

8306 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניז

עוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניז

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
שחר2

היי ניקי, מה אפשר לשים במקום קקאו? נגמר בטעות..
פודינג שוקולד? שוקולד מריר? שוקולית?

אורית ממו

אפשר להמיר מרגרינה בחמאה?

מיכל

הי ניקי. רציתי לדעת האם אפשר להקפיא את העוגיות אחרי האפייה?
אני רוצה לשים למשלוחי מנות וכבר אפיתי אותן..
תודה רבה על המתכון יצא משגעעע

יעל

יעו וגיות בלי מיקסר עם וו גיטרה ?

עינת

שלום,
האם אפשר לשים קמח תופח? ואם אני שמה תופח אפשר להוריד את הסודה לשתיה?
אודה לתשובתך

דיקלה אלמגור

יכול להיות שכמות הקמח גדולה מדי? היא לא מוםיעה בהוראות הכנה…

ליאורי

ניקי האלופה העוגיות מוווווווושלמות! בצק נוח לעבודה והן כל כך יפות וטעימות. תודה רבה לך!