עוגיות בראוניז
עוגיות שוקולד למכורים לשוקולד, אין דבר כזה יותר מידי שוקולד ואני תמיד אשמח להוסיף שוקולד לעוגיות ככה שירגישו את השוקולד טוב בכל ביס.
עוגיות שוקולד קלות מושחתות וממכרות! פחות מ 20 דקות והן מוכנות.
אולי כדאי להחביא חלק קודם ואז לקרוא לילדים שלא יגמרו מהר מהר מידי 🙂
במזג אוויר הקר שעובר אלינו שוקו חם עם עוגיות זה הכי טוב.
תפנקו את הילדים בכיף.
40 עוגיות
מרכיבים:
50 ג' שוקולד מריר
כף שמן
100 ג' חמאה
180 ג' סוכר (כוס פחות כף)
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 כפות אבקת קקאו
כף גדושה שוקולית
240 ג' קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)
הכנות:
1. לשים בקערה קטנה את השוקולד והשמן להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, בינתיים לשמור בצד.
2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף (וו גיטרה) כשתי דקות לקרם אחיד להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהיא נבלעת, להוסיף את הסודה לשתייה, את הקקאו והשוקולית לערבב לבצק חום, להוסיף את השוקולד המומס לערבב כמה שניות ולהוסיף את הקמח.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
*4. להכין כדורים קטנים במשקל 12 ג', לסדר בתבנית, לאפות 9 דקות נוצרים סדקים בעוגיות והן עדיין רכות, העוגיות מתקשות מחוץ לתנור, לצנן ולא לגעת, העוגיות מאבדות מהנפח שלהן.
גולשים מכינים וממליצים:
ליאורי : "העוגיות מוווווווושלמות! בצק נוח לעבודה והן כל כך יפות וטעימות. תודה רבה לך!"