עוגיות בראוניז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות בראוניז

עוגיות בראוניז

עוגיות שוקולד למכורים לשוקולד, אין דבר כזה יותר מידי שוקולד ואני תמיד אשמח להוסיף שוקולד לעוגיות ככה שירגישו את השוקולד טוב בכל ביס.
עוגיות שוקולד קלות מושחתות וממכרות!  פחות מ 20 דקות והן מוכנות.
אולי כדאי להחביא חלק קודם ואז לקרוא לילדים שלא יגמרו מהר מהר מידי 🙂
במזג אוויר הקר שעובר אלינו שוקו חם עם עוגיות זה הכי טוב.
תפנקו את הילדים בכיף.

40 עוגיות

מרכיבים:

50 ג’ שוקולד מריר
כף שמן
100 ג’ חמאה
180 ג’ סוכר (כוס פחות כף)
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 כפות אבקת קקאו
כף גדושה שוקולית
240 ג’ קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)

הכנות:

1. לשים בקערה קטנה את השוקולד והשמן להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, בינתיים לשמור בצד.

2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף (וו גיטרה) כשתי דקות לקרם אחיד להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהיא נבלעת, להוסיף את הסודה לשתייה, את הקקאו והשוקולית לערבב לבצק חום, להוסיף את השוקולד המומס לערבב כמה שניות ולהוסיף את הקמח.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4.  להכין כדורים קטנים במשקל 12 ג’, לסדר בתבנית, לאפות 9 דקות נוצרים סדקים בעוגיות והן עדיין רכות, העוגיות מתקשות מחוץ לתנור, לצנן ולא לגעת, העוגיות מאבדות מהנפח שלהן.

Brownie cookies

29228 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניז

עוגיות בראוניזעוגיות בראוניז
עוגיות בראוניז

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורי : “העוגיות מוווווווושלמות! בצק נוח לעבודה והן כל כך יפות וטעימות. תודה רבה לך!”

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

ניקי יקרה כמו תמיד את אלופה! יצאו עוגיות מדהימות.

הפכתי אותם לעוגיות בריאות ועדיין יצאו מעולות:

-במקום חמאה שמן קוקוס אורגני
– שוקולד 72% (הוא די מריר ולא טעים כל כך למאכל אבל במתכון הוא יצא מעולה)
– קמח מלא במקום לבן.

(וכמובן גם הכפלתי – את כל המתכונים שלך אנחנו מכפילים או משלשים מראש…)

התערובת יוצאת פירורית ומהדקים לכדורים. אני מכינה יחד עם הילדים והם לוקחים את העוגיות לנשנש בהפסקות בבית הספר.

תודה על מתכון מעולה וקל!!

שלומית

ניקי יקרה.
יש מתכונים שאת צריכה לרשום בהתחלה אזהרת הכפלת כמויות. זה אחד מהם. קל פשוט ומהיר.
הבנות שלי עזרו לי לגלגל וצ’יק צ’ק היתה לנו צנצנת מלאה על השיש.
תודה לך!!!

שירה

יש לי 75 ג’ חמאה אפשר להחליף את השאר בשמן? אם כן בכמה?

דריה לב

היי,
כמה זה 50 גרם שוקולד מריר?

רות

היי
נראה טעים מאד!
כמה שאלות:
1. מה זה בדיוק וו גיטרה? זה שעושים איתו בצק?
2. זה שאין לי סודה לשתיה ישפיע על האווריריות/ טעם של העוגיות?
3. האם לחמם את התנור מראש או להפעיל כשמכניסים?
תודה מראש!!

1 5 6 7