


עוגיות בראוניז
עוגיות שוקולד למכורים לשוקולד, אין דבר כזה יותר מידי שוקולד ואני תמיד אשמח להוסיף שוקולד לעוגיות ככה שירגישו את השוקולד טוב בכל ביס.
עוגיות שוקולד קלות מושחתות וממכרות! פחות מ 20 דקות והן מוכנות.
אולי כדאי להחביא חלק קודם ואז לקרוא לילדים שלא יגמרו מהר מהר מידי 🙂
במזג אוויר הקר שעובר אלינו שוקו חם עם עוגיות זה הכי טוב.
תפנקו את הילדים בכיף.
40 עוגיות
מרכיבים:
50 ג’ שוקולד מריר
כף שמן
100 ג’ חמאה
180 ג’ סוכר (כוס פחות כף)
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 כפות אבקת קקאו
כף גדושה שוקולית
240 ג’ קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)
הכנות:
1. לשים בקערה קטנה את השוקולד והשמן להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, בינתיים לשמור בצד.
2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף (וו גיטרה) כשתי דקות לקרם אחיד להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהיא נבלעת, להוסיף את הסודה לשתייה, את הקקאו והשוקולית לערבב לבצק חום, להוסיף את השוקולד המומס לערבב כמה שניות ולהוסיף את הקמח.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
*4. להכין כדורים קטנים במשקל 12 ג’, לסדר בתבנית, לאפות 9 דקות נוצרים סדקים בעוגיות והן עדיין רכות, העוגיות מתקשות מחוץ לתנור, לצנן ולא לגעת, העוגיות מאבדות מהנפח שלהן.
גולשים מכינים וממליצים:
ליאורי : “העוגיות מוווווווושלמות! בצק נוח לעבודה והן כל כך יפות וטעימות. תודה רבה לך!”
הי ניקי האלופה!!
רציתי לשאול אם חובה לשים קקאו פשוט אין לי ואני ממש רוצה להכין אותם
אני הכנתי כבר שלוש פעמים מרוב שהיה טעים
אבל תמיד הבצק יוצא לי לא נוח לעבודה ונדבק לידיים
ושיהיה ברור אני עשיתי הכל בול כמו שכתוב
אז זה אמור להיות ככה?
ואם לא מה לעשות..?
אפשר לשים שוקולד בישול במקום שוקולד מריר?
היי ניקי האם יש לך מתכון לעוגיות בלי סוכר?
האם אני יכולה לשים אבקת אפייה במקום סודה לשתייה ואם כן זה באותה הכמות?
והאם אני יכולה לשים קקאו במקום השוקולית ?
ומתי מוסיפים את השמן ?
אתמול הכנתי ויצא מושלם!!זה היה בצק מעולה בלי לשים עוד קמח או שמן פשוט בצק רח ונעים אפילו הבת שלי לא רצתה שנעשה כדורים כי אז הבצק הנעים היגמר…(בת 2.5) אני אוהבת מאוד לאפות ואני ניכנסת הרבה!!לאפליקציה הזאת ניקי היקרה שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתעשי באהבה רבה ילנה
ניקי יש לי רק ביצים לארג’ זה משנה???
תודה רבה