עוגיות בראוניז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות בראוניז

עוגיות בראוניז

עוגיות שוקולד למכורים לשוקולד, אין דבר כזה יותר מידי שוקולד ואני תמיד אשמח להוסיף שוקולד לעוגיות ככה שירגישו את השוקולד טוב בכל ביס.
עוגיות שוקולד קלות מושחתות וממכרות!  פחות מ 20 דקות והן מוכנות.
אולי כדאי להחביא חלק קודם ואז לקרוא לילדים שלא יגמרו מהר מהר מידי 🙂
במזג אוויר הקר שעובר אלינו שוקו חם עם עוגיות זה הכי טוב.
תפנקו את הילדים בכיף.

40 עוגיות

מרכיבים:

50 ג’ שוקולד מריר
כף שמן
100 ג’ חמאה
180 ג’ סוכר (כוס פחות כף)
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 כפות אבקת קקאו
כף גדושה שוקולית
240 ג’ קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)

הכנות:

1. לשים בקערה קטנה את השוקולד והשמן להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, בינתיים לשמור בצד.

2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף (וו גיטרה) כשתי דקות לקרם אחיד להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהיא נבלעת, להוסיף את הסודה לשתייה, את הקקאו והשוקולית לערבב לבצק חום, להוסיף את השוקולד המומס לערבב כמה שניות ולהוסיף את הקמח.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4.  להכין כדורים קטנים במשקל 12 ג’, לסדר בתבנית, לאפות 9 דקות נוצרים סדקים בעוגיות והן עדיין רכות, העוגיות מתקשות מחוץ לתנור, לצנן ולא לגעת, העוגיות מאבדות מהנפח שלהן.

Brownie cookies

58341 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניזעוגיות בראוניז

עוגיות בראוניזעוגיות בראוניז
עוגיות בראוניז

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורי : “העוגיות מוווווווושלמות! בצק נוח לעבודה והן כל כך יפות וטעימות. תודה רבה לך!”

198
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

היי ניקי, ניתן להשתמש במיקסר ידני ?

נעמה

כמה זמן אפשר לשמור אותן והן ישארו טובות?(לאחר אפיה)

רוני

היי, אם אני רוצה להכין כמות גדולה יש מצב להקפיא חלק לפני ההכנסה לתנור ?
ולהפשיר בפעם הבאה ?

אירית

האם החמאה צריכה להיות רכה?

שרית

אפשר להמיר בשמן?

אסתי

ניקי אליפות אליפות!!!!!!
פשוט ממכר!!
מאמצת את המתכון לקבועים שלי…

דורית זוהר

היי ניקי
את חושבת שכדאי להחליף את הסוכר בסוכר חום ? תמיד אומרים שסוכר חום בעוגיות מוסיף הרבה..