חיתוכיות תפוחים ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות תפוחים ופירורים

חיתוכיות תפוחים ופירורים

אני אוהבת להכין חיתוכיות בצק פריך זהוב וטעים, אני חותכת אותן לקוביות קטנות בשביל שלא יגמר מהר ככה כל פעם אפשר לנשנש קובייה קטנה ועוד אחת ועוד אחת הכיף נמשך לאורך יותר זמן. שכבה של ריבה תות מעל שכבת תפוחים שני הטעמים יחד בכל בכל ביס קטן. החיים יפים וטעימים.

תבנית: 29X19

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

מילוי:
ריבת תות
2 תפוחים גדולים


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחתוך רבע ולשמור במקרר. לשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 18 דקות בחום בינוני או עד שהבצק מזהיב ולצנן.

2. למרוח ריבת תות לקלף את התפוחים ולגרד לסחוט היטב את הנוזלים ולפזר על הריבה. לגרד את שארית הבצק מעל ולהחזיר לתנור עד שמזהיב.

3. לצנן ולחתוך לקוביות, ניתן להקפיא.

8740 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות תפוחים ופירוריםחיתוכיות תפוחים ופירוריםחיתוכיות תפוחים ופירורים

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : הריח בבית מדהים, יצא מעולה מרגישים שמתחיל סופשבוע! תודה

רות : חיתוכיות תפוחי העץ וריבה שלך יצאו מ ד ה י ם!!! תודה רבה-רבה!

גיתה : “עוד כמה דק נכנסת השבת אבל חייבת לפרגן… החיתוכיות יצאו משגעות! גם בעלי שלא אוהב בכלל תפוחים בעוגות לא הפסיק לנשנש ולשבח וגם הקטנים שלא אוהבים שינויים אכלו וביקשו עוד ועוד. מקווה שיישאר משהו לשבת ( :”


154
תגובות

  הרשם  
עדכן
גיתה המקורית

ניקי המדהימה,
עוד כמה דק נכנסת השבת אבל חייבת לפרגן… החיתוכיות יצאו משגעות! גם בעלי שלא אוהב בכלל תפוחים בעוגות לא הפסיק לנשנש ולשבח וגם הקטנים שלא אוהבים שינויים אכלו וביקשו עוד ועוד. מקווה שיישאר משהו לשבת ( :
תודה רבה! אלופה!
ואגב – היה לי כיף גדול לגלות מי את לאחרונה. נעים מאוד ((:
שבת שלום.

יהודית

היי ניקי,
הכנתי ויצא ממש טעים!
אני רוצה להכין שוב אבל לאירוע בעוד שבועיים. האם ניתן להקפיא אותה?

שי

היי ניקי,
האם לדעתך יש הבדל בטעם או במרקם בין היום שמכינים את החיתוכיות ליום למחרת?
אני מארחת בשבת ומתלבטת אם להכין מחר ולשמור במקרר או לטרוח קצת יותר ולנסות להספיק להכין אותן בשבת.
תודה רבה

אפרת

היי ניקי… לא יודעת למה, אבל יצא לי ממש מזעזע. הבצק יצא ממש ממש נוזלי, בלתי אפשרי לעבוד איתו, גם אחרי שהוספתי לא מעט קמח. אחרי האפיה הבצק התפורר לחלוטין וזה לא יצא מוצלח בכלל…(
החלפתי את המרגרינה בשמן, במקום 200 גר’ שמתי כוס שמן. אולי כאן הבעיה? אבל אמרו לי שזה המקבילה של הכמות הזו של מרגרינה…
תודה מראש

1 8 9 10