חיתוכיות תפוחים ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות תפוחים ופירורים

חיתוכיות תפוחים ופירורים

אני אוהבת להכין חיתוכיות בצק פריך זהוב וטעים, אני חותכת אותן לקוביות קטנות בשביל שלא יגמר מהר ככה כל פעם אפשר לנשנש קובייה קטנה ועוד אחת ועוד אחת הכיף נמשך לאורך יותר זמן. שכבה של ריבה תות מעל שכבת תפוחים שני הטעמים יחד בכל בכל ביס קטן. החיים יפים וטעימים.

תבנית: 29X19

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

מילוי:
ריבת תות
2 תפוחים גדולים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחתוך רבע ולשמור במקרר. לשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 18 דקות בחום בינוני או עד שהבצק מזהיב ולצנן.

2. למרוח ריבת תות לקלף את התפוחים ולגרד לסחוט היטב את הנוזלים ולפזר על הריבה. לגרד את שארית הבצק מעל ולהחזיר לתנור עד שמזהיב.

3. לצנן ולחתוך לקוביות, ניתן להקפיא.

30851 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות תפוחים ופירוריםחיתוכיות תפוחים ופירוריםחיתוכיות תפוחים ופירורים

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : הריח בבית מדהים, יצא מעולה מרגישים שמתחיל סופשבוע! תודה

רות : חיתוכיות תפוחי העץ וריבה שלך יצאו מ ד ה י ם!!! תודה רבה-רבה!

גיתה : “עוד כמה דק נכנסת השבת אבל חייבת לפרגן… החיתוכיות יצאו משגעות! גם בעלי שלא אוהב בכלל תפוחים בעוגות לא הפסיק לנשנש ולשבח וגם הקטנים שלא אוהבים שינויים אכלו וביקשו עוד ועוד. מקווה שיישאר משהו לשבת ( :”

160
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה

למה את שואלת אם זו פעם ראשונה?

רינה ימיני

חמאה קרה או מומסת?

הילה

באיזה גודל של תבנית להשתמש?

גילה

תודה על התשובה המהירה

גילה

היי ניקי,

סליחה על השאלה,לא אמור להיות ביצים?

תותי

היי ניקי,
אני מתה להכין את זה היום ומנסה להבין – את הרבע בצק שהשארתי במקרר איך אני מפזרת מעל? זה יוצא בצק פירורי כזה?

מירם

ניקי, שלום. ממש מגרה…
2 שאלות:
1. האם אפשר להחליף חמאה בשמן?
2. האם אפשר ריבת שזיפים, ואם כן- מה עדיף- ביתית או קנויה?
תודה רבה.

1 2 3 10