חיתוכיות תפוחים ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות תפוחים ופירורים

חיתוכיות תפוחים ופירורים

אני אוהבת להכין חיתוכיות בצק פריך זהוב וטעים, אני חותכת אותן לקוביות קטנות בשביל שלא יגמר מהר ככה כל פעם אפשר לנשנש קובייה קטנה ועוד אחת ועוד אחת הכיף נמשך לאורך יותר זמן. שכבה של ריבה תות מעל שכבת תפוחים שני הטעמים יחד בכל בכל ביס קטן. החיים יפים וטעימים.

תבנית: 29X19

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

מילוי:
ריבת תות
2 תפוחים גדולים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחתוך רבע ולשמור במקרר. לשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 18 דקות בחום בינוני או עד שהבצק מזהיב ולצנן.

2. למרוח ריבת תות לקלף את התפוחים ולגרד לסחוט היטב את הנוזלים ולפזר על הריבה. לגרד את שארית הבצק מעל ולהחזיר לתנור עד שמזהיב.

3. לצנן ולחתוך לקוביות, ניתן להקפיא.

30849 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות תפוחים ופירוריםחיתוכיות תפוחים ופירוריםחיתוכיות תפוחים ופירורים

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : הריח בבית מדהים, יצא מעולה מרגישים שמתחיל סופשבוע! תודה

רות : חיתוכיות תפוחי העץ וריבה שלך יצאו מ ד ה י ם!!! תודה רבה-רבה!

גיתה : “עוד כמה דק נכנסת השבת אבל חייבת לפרגן… החיתוכיות יצאו משגעות! גם בעלי שלא אוהב בכלל תפוחים בעוגות לא הפסיק לנשנש ולשבח וגם הקטנים שלא אוהבים שינויים אכלו וביקשו עוד ועוד. מקווה שיישאר משהו לשבת ( :”

160
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

חג שמח!!! אחרי הצלחת המאפנס וחלת הדבש (שהבצק לסיבוב השני כבר מוכן…) שאלה-אפשר לשמור את הבצק של החיתוכיות במקרר ולהכין את העוגיות מחר?? תודה לך ניקי על מתכונים מושלמים!! שנה טובה!!

ליזט

הי ניקי שנה טובה ומתוקה אפשר להשתמש בבצק פריך מוכן של מעדנות?
והאם התפוחים לא צריכים סוכר?

קטיה

הי ניקי, שאלה אולי קצת מפגרת. איך לגרד את התפוחים על הפומפיה? גס? או דק?

גליה

שלום ניקי,
לא צריך להוסיף א.אפיה? זה לא יוצא דחוס בלי א. אפיה?

תודה!

צופיה

אפשר להשתמש במחמאה לאפייה, (זאת באריזה הצהובה), בשביל גרסת הפרווה?
או אולי במשהו אחר?

שרה

שלום ניקי,
יש אפשרות להמיר בעוגה זו את החמאה בשמן?
תודה

רעות

איך אני מפוררת את הבצק?

כמה זמן הבצק צריך להיות במקרר ואיך אני מפוררת אותו?