עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!

אני אוהבת את הבצק הזה הוא כל כל נוח לעבודה, יוצאות עוגיות נהדרות!
רציתי בצק על בסיס שמן עם פחות סוכר מהרגיל ושיהיה נוח לעבודה ואת כל הדברים האלה יש בבצק זה פשוט בצק מושלם.
אם אתם מחפשים בצק להכנת עוגיות עם הילדים בלי להסתבך יותר מידי לכו על הבצק הזה.

30 עוגיות גדולות

מרכיבים:

ביצה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
60 מ”ל מיץ תפוזים מקרטון (רבע כוס)
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
350 ג’ קמח ( שתיים וחצי כוסות)
2 כפות שומשום
2.5 כפיות א. אפייה

הכנות:

1. להקציף ביצה וסוכר  כ 20 שניות, להוסיף את האבקת פודינג ולהקציף עוד כמה שניות.

2. להחליף לוו לגיטרה במהירות נמוכה להוסיף את התפוזים והשמן בסוף להוסיף את השומשום הקמח והא. אפייה לערבב עד שיש בצק.

3. בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות.

4.  לרדד את הבצק לעלה בעובי 2 – 3 מ”מ לקרוץ עוגיות או לחתוך את הבצק למלבנים, לעשות חורים בעזרת מזלג על כל עוגייה (לא חובה) ולסדר בתבנית כשיש רווח בין עוגייה לעוגייה, לאפות 15 דקות העוגיות מזהיבות  לקרר.

Incredibly Easy and Amazing Cookies

כדאי לדעת:
זמן האפייה תלוי בגודל העוגיות, עוגיות גדולות לוקח זמן עוגיות קטנות לוקח כמה דקות לאפות.

59494 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!

עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!

195
תגובות

  הרשם  
עדכן
naambar

אפשר לשמור את הבצק במקרר לכשעה?

ליהי

ניקי, זה משגעעע!
הכנו היום, לא הפסקתי לנשנש אותם! יצא פשוט מדהים!!
כזה קל ומהיר וכזה טעיםם
והילדים בכלל נהנו מכל רגע עם הבצק הכיפי..
תודה אהובה תבורכי

יפה דואק

שלום ניקי,האם ניתן להמיר שמן קוקוס במקום שמן רגיל?

שיר

אפשר להמיר אינסטנט בקורנפלור ומיץ תפוזים בחלב?

יסמין ו

אפשר להמיר ביצה בטחינה?

שני

היי ניקי, הכנתי ויצא מעולה בפעם הקודמת, אך עכשיו הכנתי והיה מאוד קשה לרדד את הבצק ולקרוץ ממנו צורות. מה את חושבת שהייתה הטעות? אולי בגלל ששמתי סוכר חום? או שאת חושבת שזה משהו אחר?
בכל אופן הטעם יצא מעולה! תודה לך ניקי.

לימור

עשיתי פעמיים את הבצק ומשון מה לא יצא טוב ונעים לשימוש . מעט דביק… עכשיו בתנור הניסיון השני