עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!

אני אוהבת את הבצק הזה הוא כל כל נוח לעבודה, יוצאות עוגיות נהדרות!
רציתי בצק על בסיס שמן עם פחות סוכר מהרגיל ושיהיה נוח לעבודה ואת כל הדברים האלה יש בבצק זה פשוט בצק מושלם.
אם אתם מחפשים בצק להכנת עוגיות עם הילדים בלי להסתבך יותר מידי לכו על הבצק הזה.

30 עוגיות גדולות

מרכיבים:

ביצה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
60 מ”ל מיץ תפוזים מקרטון (רבע כוס)
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
350 ג’ קמח ( שתיים וחצי כוסות)
2 כפות שומשום
2.5 כפיות א. אפייה

הכנות:

1. להקציף ביצה וסוכר  כ 20 שניות, להוסיף את האבקת פודינג ולהקציף עוד כמה שניות.

2. להחליף לוו לגיטרה במהירות נמוכה להוסיף את התפוזים והשמן בסוף להוסיף את השומשום הקמח והא. אפייה לערבב עד שיש בצק.

3. בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות.

4.  לרדד את הבצק לעלה בעובי 2 – 3 מ”מ לקרוץ עוגיות או לחתוך את הבצק למלבנים, לעשות חורים בעזרת מזלג על כל עוגייה (לא חובה) ולסדר בתבנית כשיש רווח בין עוגייה לעוגייה, לאפות 15 דקות העוגיות מזהיבות  לקרר.

Incredibly Easy and Amazing Cookies

כדאי לדעת:
זמן האפייה תלוי בגודל העוגיות, עוגיות גדולות לוקח זמן עוגיות קטנות לוקח כמה דקות לאפות.

31784 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!

עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!עוגיות פשוטות קלות ומדהימות!

118
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה סבי

וואו אני ובעלי ממש אהבנו, קלילות וטעימות.
תודה רבה ניקי, המתכונים שלך תמיד מעולים

פלורה

החלפתי את מיץ התפוזים בחלב סויה וכפית תמצית וניל ויצא מעולה. יופי של מתכון, בלי עודפי שמן וסוכר והעוגיות פריכות וטעימות, מתחסלות מהר.

ורדה אייזיק

היי ניקי, אפשר רסק תפוחים במקום ביצה? או תחליף אחר לטבעונים?

גאולה פלייש

ניקי נראה מעולה, חייבת להכין תודה לך

שרה

היי ניקי ניתן ללוש את הבצק הזה ידנית
?

אמא

שלום ניקי,
האם ניתן חהשתמש בקמח מלא? האם יש צורך בשינוי כמות המרכיבים האחרים?
תודה!

אוסנת

היי ניקי ,תודה על המתכון, האם לדעתך אוכל להשתמש בו לעוגיות עם חותמת?

1 3 4 5 6 7 9