עוגיות וניל פשוטות וממכרות
לפעמים מתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי והכי טוב בעוגיות הוניל שתוך 10 דקות הן יוצאות מהתנור.
אביב בשעה ארבע אוהב לשתות אייס קפה עם משהו מתוק ליד התפקיד שלי זה לדאוג שיהיה משהו שהוא אוהב זה יכול להיות בראוניז, עוגיות שוקולד צ'יפס או עוגיות וניל העיקר שיהיה טעים.
קבלו עוגיות וניל יפהפיות דגש על מהירות הכנה והתוצאה נהדרת פריך טעים זהוב מתוק, רכות באמצע פריכות בקצוות מה אפשר לבקש יותר ? קופסא מלאה על השיש שיהיה מה לנשנש בכיף.
40 עוגיות
מרכיבים:
150 ג' חמאה
170 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס + כף)
ביצה
קערה נפרדת:
200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
35 ג' קורנפלור (2 כפות)
3/4 כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות. להוציא את החמאה 15 דקות מהמקרר לפני ההכנה.
2. לערבב את הקמח, סודה לשתייה, מלח והקורנפלור לתערובת אחידה.
3. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף שתי דקות עם וו הגיטרה במהירות נמוכה, להוסיף את הביצה להקציף עד שהיא נבלעת ולהוסיף את הקערה עם היבשים, להקציף עד שהכל אחיד.
4. להרטיב את הידיים ולהכין כדורים, לשוקלים המשקל של כל כדור 15 ג', לסדר את הכדורים בתבנית עם נייר אפייה לאפות 12 דקות הדפנות מזהיבות.
כדאי לדעת ש…
העוגיות נשמרות 4 ימים בקופסא על השיש.