עוגיות קוואקר קריספיות טעימות להפליא
אני כבר אומרת שעדיף לא להכין זה ממכר ואם יש משהו שלמדתי דברים שטעימים מידי עדיף לא להכין כי אני רואה עוגיות שיבולת שועל יש לי כוכבים בעיניים, הפריכות הטעם הנהדר ההרגשה שאם לא תטעם אתה פשוט תפסיד.
רוצים למלא את צנצנת העוגיות זה המכון המושלם אבל שימו לב זה נגמר מהר ועוד נגלה נכנסת לתנור, אין כמו עוגיות שיבולת שועל העוגיות הכי שווה ואם אתם לא מאמינים תכינו ותבינו.
40 עוגיות
מרכיבים:
150 ג' חמאה מרוככת
150 ג' סוכר חום דמררה (שלושת רבעי כוס)
ביצה L
200 ג' קוואקר (שיבולת שועל דקה) כמעט 2 כוסות
90 ג' קמח (חצי כוס + 2 כפות)
חצי כפית א. סודה לשתייה
כפית תמצית וניל
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן / שחור
הכנות:
1. בקערת המיקסר מקציפים במהירות בינונית חמאה, סוכר ווניל עד לקבלת תערובת אוורירית זה נראה כמו משחה לבנה ולוקח כשתי דקות, לעצור להוסיף את הביצה להמשיך להקציף כשתי דקות עד שהביצה נבלעת בחמאה לעצור בעזרת לקקן לאסוף את התערובת שנדבקה לדפנות הקערה להפעיל את המיקסר עוד דקה.
2. להוסיף את הקמח, סודה לשתייה ואת הקוואקר לערבב עד שהכל אחיד להוסיף את השוקולד צ'יפס לערבב קצר ולעצור.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות ולהניח נייר אפייה בתבנית.
4. להרטיב את הידיים להכין כדורים קטנים להניח במרווחים בתבנית לאפות כ 10 דקות לצנן לא לגעת לפני.
ממכרות
For the recipe in English:
Best Brown Sugar Oatmeal Cookies Recipe