עוגיות קלמנטינות וריבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות קלמנטינות וריבה

עוגיות קלמנטינות וריבה

עוגיות קלמנטינות וריבה, אני קוראת להן עוגיות הדרים או עוגיות של החורף, העוגיות האלה מככבות אצלי כל חורף.
“הבעיה” איתן שבדרך כלל אני לא מצליחה להגיע למצב שישארו עוגיות, הילדים והבעל בדרך כלל מחסלים אותן ישירות מהתבנית.

מרכיבים:

150 ג` חמאה
350 ג` קמח (שתים וחצי כוסות)
90 ג` קוקוס (כוס)
2 חלמונים
חצי כוס מיץ קלמנטינות / מיץ תפוזים
120 ג` סוכר (חצי כוס+ כף)
כפית סוכר וניל


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעתיים במקרר.

2. לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק לשניים. לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה,

3. לתנור שחומם בחום בינוני, העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגייה נוספת (חור).

3609 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : ניקי ב היקרה העוגיות היו מעולות והילדים אהבו נורא תודה


26
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילך

היי ניקי יש לך אתר מדהים…
במה ניתן להמיר את הקוקוס לא אוהבים אצלי..

תודה 🙂

ויאולט

היי ניקי! אני צופה במתכון ותוהה..אפשר לעשות עם בצק פריך מוכן של מעדנות? 🙂

רויטל

הי ניקי,
לעבד את החומרים לבצק במיקסר או במעבד מזון??
תודה

בתאל

ניקי צהריים טובים !
הכנתי את הבצק ותמיד בבצקים כאלו אנימסתבכת והחמאה נשארת ולא נטמעת לגמרי בבצק למרות שאני חותכת לקוביות
אשמח לעצה ממך , תודה