


עוגיות שקדים
לא צריך הרבה מצרכים בשביל משהו מתוק, חמאה קמח קצת סוכר ואפילו הוספתי שקדים כדי לקבל טעם מיוחד, כמה דקות בתנור ויש עוגיות מעולות ליד השוקו. תנו לילדים ושינחשו לבד מה הטעם המיוחד, ביסים קטנים וטעימים של עונג שווה מאוד.
מרכיבים:
200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
כפית תמצית וניל
100 ג’ שקדים טחונים
כף מיץ תפוזים
280 ג’ קמח (2 כוסות )
כפית א. אפיה
הכנות:
1. לעבד את כל המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה, ליצור כדורים ולאפות ב180 מעלות כ 13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה , העוגיות נסדקות.
2. כשהעוגיות יוצאות מהתנור הן מאבדות את הנפח.
34690 צפיות 19 צפיות היום
היי ניקי, קודם כל האתר שלך מופלא!
בדיוק סיימתי להכין את הטריקולד ונראה שיוצא מדהים…
אני רוצה להכין עוגיות שקדים לאנשים שלא אוכלים גלוטן וסוכר.
ניתן להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן (קונדיטור) ואת הסוכר בסוכר ענבים/בדבש?
תודה מראש וסוף שבוע נעים 🙂
ועוד שאלה… לא צריך למעוך את הכדורים?
היי ניקי, מיץ תפוזים חובה? אפשר לסחוט לימון במקום?
היי ניקי
הכנתי את העוגיות ויצא מדהים!
אי אפשר להפסיק לאכול מהם!
תודה 🙂
היי ניקי,מה שלומך?
העוגיות בתנור מעבר לזמן שציינת כי הן עדיין לא נהיו . נראה שהן מתפררות אך משחימות. מה יכולה להיות הסיבה ?
המתכוןמעולה !!!
היי ניקי
המתכונים שלך מדהימים!!
תגידי, אין צורך כאן בביצים?
תודה רבה