יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתוקים ללא ביצים עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות פשוטות

עוגיות מייפל פקאן

6 אוקטובר 2013
(Visited 18,589 times, 1 visits today)
עוגיות מייפל פקאן

עוגיות מייפל פקאן

איך אפשר בלי קופסה שמלאה עוגיות על השיש ? עוגיות בגודל ביס כאלה שבדיוק מתאימות לפה. בא לי עוגיות מייפל יאללה לעבודה.

כ 30 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
60 ג’ אגוזי פקאן גרוסים (חצי כוס)
160 ג’ קמח (כוס + 2 כפות קמח)
2 כפות סירופ מייפל
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לרדד לעלה ולקרוץ צורות. לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

2. פישלתי והשארתי חלק מהעוגיות עוד כשתי דקות הם מאוד הזהיבו מעט השחימו ולהפתעתי הרבה היו מעולות.

עוגיות מייפל פקאן

עוגיות מייפל פקאן

גולשים מכינים וממליצים:

דבי : “עוגיות טעימות ונחטפות! הכנתי ביום א’ שבוע שעבר וביום חמישי.. רק שביום חמישי הייתי חכמה יותר והכנתי כמות כפולה. ניקי תודה מכל הלב”

יעל : “המתכון מצויין! אני הוספתי גם בערך חצי כפית של קינמון שהפכו את העוגיות למפנקות עוד יותר.”

אושרת: “טעמתי אותן מחברה והן העוגיות הכי מדהימות שאכלתי….בלי להגזים”

הרשם
עדכן
195 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום יקרה תודה על מתכון!
חמאה קרה או בטמפרטורת החדר?

ניקי היקרה
העוגיות טעימות מאוד
וקלות להכנה
הכנתי עם מחמאה
ניקי תודה רבה
שבת שלום לך ולמשפחתך❤

הי ניקי הבצק מתפורר לא מצליחה לקרוץ כלום כך זה צריך להיות בצק יבש?

אפשר ללא סוכר?

אפשר לעבד את הבצק ידנית אפילו כשהחמאה קרה?

במקום רק חמאה או מחמאה, אני עשיתי חצי ממה שרשום מחמאה וחצי מזה שמן. יצא פצצה

לא האמנתי, בדרך כלל העוגיות או עוגות שאני מכינה לשבת נשארות לנשנוש גם במהלך השבוע, אבל העוגיות האלו נטרפו תוך שבת אחת! הצלחה מסחררת. כמובן שהילדים ביקשו ממני שוב להכין. תודה