עוגיות מייפל פקאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות מייפל פקאן

עוגיות מייפל פקאן

איך אפשר בלי קופסה שמלאה עוגיות על השיש ? עוגיות בגודל ביס כאלה שבדיוק מתאימות לפה. בא לי עוגיות מייפל יאללה לעבודה.

כ 30 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
60 ג’ אגוזי פקאן גרוסים (חצי כוס)
160 ג’ קמח (כוס + 2 כפות קמח)
2 כפות סירופ מייפל
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לרדד לעלה ולקרוץ צורות. לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

2. פישלתי והשארתי חלק מהעוגיות עוד כשתי דקות הם מאוד הזהיבו מעט השחימו ולהפתעתי הרבה היו מעולות.

19840 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות מייפל פקאן

עוגיות מייפל פקאן

גולשים מכינים וממליצים:

דבי : “עוגיות טעימות ונחטפות! הכנתי ביום א’ שבוע שעבר וביום חמישי.. רק שביום חמישי הייתי חכמה יותר והכנתי כמות כפולה. ניקי תודה מכל הלב”

יעל : “המתכון מצויין! אני הוספתי גם בערך חצי כפית של קינמון שהפכו את העוגיות למפנקות עוד יותר.”

אושרת: “טעמתי אותן מחברה והן העוגיות הכי מדהימות שאכלתי….בלי להגזים”

186
תגובות

  הרשם  
עדכן
כרמית

ניקי הי, האם אפשר להכין עם קמח תופח אודה לתשובתך

מאיה

היי ניקי. הכנתי את העוגיות בסופ”ש האחרון. מתכון קל ומהיר, העוגיות יצאו מושלמות. (וכמובן שנזללו מייד) העברתי את המתכון כבר לכל המשפחה(-: תודה!!

משכית

ניקי,
עוגיות מושלמות!
התחשק לי עוגיות קלילות(ובלי הרבה עבודה) שיבואו טוב עם הכוס תה..
יצא מושלם!
תודה על עוד מתכון מנצח!

מורן

היי ניקי מה אפשר לשים במקום מייפל??

מיטל

ניקי היקרה,
עוד מתכון פשוט ומעולה!!! תודה רבה!
לטובת כל חולי הצליאק ,שלרוב יכולים רק לדמיין את הטעם במתכונים, אני הכנתי את העוגיות האלה עם קמח “כרגיל” בכמות זהה לקמח שמופיע במתכון. סוף סוף עוגיות בטעם אמיתי….כיף לי !!

Chaya

האם לגרד במגרדת דקה את הפקאן כדי שיהיו גרוסים ומה ההבדל בין גרוס לקצוץ(בסלט גזר ופקאנים הפקאנים אמורים להיות קצוצים לעומת כאן גרוסים?
אשמח לקבל תשובה בהקדם, אני רוצה להכין כעת את העוגיות.
ושוב תודה על המתכונים המעולים שלך, אני מאוד אוהבת לעבוד במטבח והאתר שלך מועיל לי מאוד בשדרוג וגיוון האפיה, הבישולים וכו ‘.

סימה

ניקי יקרה אני אוהבת מאוד את האתר שלך נכנסת כמעט מידי יום והתוצאות נפלאות! היום הכנתי את העוגיות הללו (פקאן מייפל) משום מה לא הצלחתי לעבוד כלל עם הבצק בתחילה היה פירורי ולא התגבש אז הוספתי מעט נוזלים (2 כפות), ניסיתי לרדד ןלקרוץ צורות לא הלך הבצק היה דביק. לבסוף גילגלתי לרולדה הקפאתי ל 15 דק’ וחתכתי עיגולים… התוצאה סבירה. מה קרה לדעתך? שלך בתמונה נראות כל כך מושלמות?! הקפדתי על כמויות מדויקות.