עוגיות מייפל פקאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות מייפל פקאן

עוגיות מייפל פקאן

איך אפשר בלי קופסה שמלאה עוגיות על השיש ? עוגיות בגודל ביס כאלה שבדיוק מתאימות לפה. בא לי עוגיות מייפל יאללה לעבודה.

כ 30 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
60 ג’ אגוזי פקאן גרוסים (חצי כוס)
160 ג’ קמח (כוס + 2 כפות קמח)
2 כפות סירופ מייפל
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לרדד לעלה ולקרוץ צורות. לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

2. פישלתי והשארתי חלק מהעוגיות עוד כשתי דקות הם מאוד הזהיבו מעט השחימו ולהפתעתי הרבה היו מעולות.

19839 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות מייפל פקאן

עוגיות מייפל פקאן

גולשים מכינים וממליצים:

דבי : “עוגיות טעימות ונחטפות! הכנתי ביום א’ שבוע שעבר וביום חמישי.. רק שביום חמישי הייתי חכמה יותר והכנתי כמות כפולה. ניקי תודה מכל הלב”

יעל : “המתכון מצויין! אני הוספתי גם בערך חצי כפית של קינמון שהפכו את העוגיות למפנקות עוד יותר.”

אושרת: “טעמתי אותן מחברה והן העוגיות הכי מדהימות שאכלתי….בלי להגזים”

186
תגובות

  הרשם  
עדכן
נדיה הודיה

תקשיבו. אלה עוגיות הכל מוצלחות!! הכי הולכות אצלי בבית!! תמיייד יש לי אותם בבית וכל הילדים מבקשים רק אותם! מתכון הכי מנצח והכי טעים!!

נעמה הרשקוביץ

הי ניקי, אפשר להחליף את הפקאן באגוזי מלך?

שירה

אפשר להשתמש בסוכר חום?

יעל

המתכון מצויין! אני הוספתי גם בערך חצי כפית של קינמון שהפכו את העוגיות למפנקות עוד יותר.

יעל

המתכון מצויין, הייתי צריכה להוסיף בערך כף מים לבלילה אבל יצא מצויין, ובנוסף הוספתי בערך חצי כפית של קינמון שעשו את העוגיות מפנקות עוד יותר!

דנה

הי ניקי, ניתן להמיר את החמאה במחמאה כדי שיהיה פרווה ?
תודה
דנה (מההמלצה על מרק הדלורית הנהדר שלך)

שרון ג

היי ניקי , האם ניתן להמיר את הקמח בקמח מלא כלשהו( שיפון, כוסמין וכד’)?