


עוגיות מייפל פקאן
איך אפשר בלי קופסה שמלאה עוגיות על השיש ? עוגיות בגודל ביס כאלה שבדיוק מתאימות לפה. בא לי עוגיות מייפל יאללה לעבודה.
כ 30 עוגיות
מרכיבים:
100 ג’ חמאה
60 ג’ אגוזי פקאן גרוסים (חצי כוס)
160 ג’ קמח (כוס + 2 כפות קמח)
2 כפות סירופ מייפל
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לרדד לעלה ולקרוץ צורות. לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.
2. פישלתי והשארתי חלק מהעוגיות עוד כשתי דקות הם מאוד הזהיבו מעט השחימו ולהפתעתי הרבה היו מעולות.
41564 צפיות 28 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
דבי : “עוגיות טעימות ונחטפות! הכנתי ביום א’ שבוע שעבר וביום חמישי.. רק שביום חמישי הייתי חכמה יותר והכנתי כמות כפולה. ניקי תודה מכל הלב”
יעל : “המתכון מצויין! אני הוספתי גם בערך חצי כפית של קינמון שהפכו את העוגיות למפנקות עוד יותר.”
אושרת: “טעמתי אותן מחברה והן העוגיות הכי מדהימות שאכלתי….בלי להגזים”
הי ניקי , רציתי לעדכן שקניצי קופסה חדשה לעוגיות אבל לא נשאר מה לשים בקופסה. הכל חוסל.
תודה
היי ניקי האם אפשר לעשות את העוגיות בטוסטר אובן? אם כן באותן המעלות?
ועוד שאלה, המדידה של הכוס זה לפי כוס חד פעמית קטנה לשתיה קרה?
שלום ניקי! טעמתי אותן מחברה והן העוגיות הכי מדהימות שאכלתי….בלי להגזים.
מכינה עכשיו. האם החמאה צריכה להיות רכה או ישר מהמקרר?
הי ניקי, (שוב אני) האם במקום פקאן גרוס ניתן להשתמש בפולפה שנשארה לי מחלב שקדים שעשיתי? או אם יש לך הצעה מעניינת לשימוש בפולפה (יש לי הרבה במקפיא)
היי ניקי,
הבצק לא מתחבר לי..נשאר פירורי..
זה בסדר?
האם אפשר להשמיט את הסוכר ולשים במקום זה יותר מייפל? ואם כן אז כמה?
אפשר להמיר את זה בשמן?