כפתורי לימונענע
אין כמו עוגיות חמאה, אלו העוגיות הכי קלאסיות שיש, אני שיחקתי קצת והוספתי להם נענע, איזה שידרוג נפלא וטעים. יש לכם צנצנת גדולה של עוגיות שעומדת על השיש ? אז תמלאו אותה.
מרכיבים:
300 ג' קמח (2 כוסות +2 כפות נוספות)
200 ג' סוכר (כוס)
גרידה מלימון שלם
מיץ מחצי לימון
כפית נענע קצוצה
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה. ליצור שני גלילים ולהקפיא 10 דקות או עד שהגלילים מעט קשים ונוחים לפריסה.
2. לפרוס כל גליל לפרוסות ולהניח בתבנית כשיש מרווח בין עוגיה לעוגיה
3. חום בינוני 180 מעלות כ 7 – 8 דקות או עד שהדפנות מזהיבות, לצנן ואם אתם מצליחים לא לחסל אז לשמור בקופסא אטומה.
גולשים מכינים וממליצים:
שם : ניקי… ברגע זה הוצאתי את הכעכים מהתנור… אין לי מילים!!! פשוט מעולה!!!
היום אפיתי גם את עוגיות החמאה לימונענע וגם את הכעכים שני המתכונים יצאו מצויינים!!! תודה!!!!