כפתורי לימונענע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כפתורי לימונענע

אין כמו עוגיות חמאה, אלו העוגיות הכי קלאסיות שיש, אני שיחקתי קצת והוספתי להם נענע, איזה שידרוג נפלא וטעים. יש לכם צנצנת גדולה של עוגיות שעומדת על השיש ? אז תמלאו אותה.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות

300 ג’ קמח (2 כוסות +2 כפות נוספות)
200 ג’ סוכר (כוס)
גרידה מלימון שלם
מיץ מחצי לימון
כפית נענע קצוצה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה. ליצור שני גלילים ולהקפיא 10 דקות או עד שהגלילים מעט קשים ונוחים לפריסה.

2. לפרוס כל גליל לפרוסות ולהניח בתבנית כשיש מרווח בין עוגיה לעוגיה

3. חום בינוני 180 מעלות כ 7 – 8 דקות או עד שהדפנות מזהיבות, לצנן ואם אתם מצליחים לא לחסל אז לשמור בקופסא אטומה.

7369 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כפתורי לימונענע

גולשים מכינים וממליצים:

שם : ניקי… ברגע זה הוצאתי את הכעכים מהתנור… אין לי מילים!!! פשוט מעולה!!!
היום אפיתי גם את עוגיות החמאה לימונענע וגם את הכעכים שני המתכונים יצאו מצויינים!!! תודה!!!!

35
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

היי ניקי,
תודה רבה על המתכונים המעולים!
שאלה,
איך העוגיות יוצאות לך כל כך עגולות? תמיד הן נמעכות לי (צורת אליפסה כזו..)?
ושאלה נוספת.. יש לך מתכון לאלפחורס?
תודה.

judith

לא מבחינת הטעם אלא האם אפשר לאפות את הקוקוס במקום הקמח, את יודעת כמו עוגיות לפסח..
תודה על מהירות ההיתייחסות שלך..

judith

היי,
האם אפשר שבבי קוקוס במקום קמח??

נוני

היי ניקי,

האם אני יכולה לנסות להחליף את החמאה בשמן?
כמעט ואין יום שעובר שאני לא גולשת להנאתי באתר המקסים שלך .. ממכר ופשוט כיף!
אז תודה לך
ולילה טוב 🙂

גליה

תגידי, מחמאה גם יצא טעים וקמח מלא?

קמח מלא

הי ניקי יקרה מה שלומך?
שאלה טיפשית: האם לעבד במעבד מזון? אם כן, באיזו וו?
שאלה חצופה:
אני מכינה את עגת יומולדת אישית של קארין גורן בגביעי גלידה. יש לך מושג כמה זמן זה מחזיק? ז”א האם אני יכולה להכין זאת יום לפני הארוע ואם כן, היכן אני שומרת את זה? במקרר?
תודה על התשובות וסליחה עם החוצפה.
אין אין אין אין על האתר והמתכונים שלך
שבת שלום

שם

היי ניקי, הוצאתי עכשיו את העוגיות והן ממש רכות.. עיסתיות. האם הן מתקשות בחוץ או שיש צורך בעוד אפיה?
תודה!