עוגיות שוקולד קפה
אין דבר כזה יותר מידי שוקולד, שוקולד תמיד מתקבל בברכה אז אחת כמה וכמה עוגיות אף פעם אין מספיק ואם יש מבחר זה יותר טוב. שוקולד וקפה בעוגייה אחת ואם זה לא מספיק אז הוספתי ממרח חלבה, אני אשאיר לכם לדמיין את הטעם. מה עם קופסת העוגיות ?
מרכיבים:
200 ג' חמאה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
280 ג' קמח (2 כוסות)
כף שוקולית
כף שטוחה קקאו
כפית א. נס קפה שטוחה
חלמון
ממרח חלבה
א. סוכר
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה, לקרוץ צורות במרכז כל צורה לקרוץ עיגול / מרובע קטן. לעשות חצי צורות שלמות וחצי עם חור במרכז.
2. לחמם תנור ל180 מעלות כ10 דקות מראש ולאפות את העוגיות 8 דקות או עד שהן מזהיבות מעט בתחתית.
לצנן ולבזוק א. סוכר על העוגיות עם החור.
3. לשים במרכז כל עוגיה ממרח החלבה, מעל להניח עוגיה (חור) ללחוץ מעט שהמילוי יצא החוצה מהחור.
לטרוף!