עוגיות שוקולד קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד קפה עם מילוי חלבה

עוגיות שוקולד קפה

אין דבר כזה יותר מידי שוקולד, שוקולד תמיד מתקבל בברכה אז אחת כמה וכמה עוגיות אף פעם אין מספיק ואם יש מבחר זה יותר טוב. שוקולד וקפה בעוגייה אחת ואם זה לא מספיק אז הוספתי ממרח חלבה, אני אשאיר לכם לדמיין את הטעם. מה עם קופסת העוגיות ?

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
כף שוקולית
כף שטוחה קקאו
כפית א. נס קפה שטוחה
חלמון

ממרח חלבה
א. סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה, לקרוץ צורות במרכז כל צורה לקרוץ עיגול / מרובע קטן. לעשות חצי צורות שלמות וחצי עם חור במרכז.

2. לחמם תנור ל180 מעלות כ10 דקות מראש ולאפות את העוגיות 8 דקות או עד שהן מזהיבות מעט בתחתית.
לצנן ולבזוק א. סוכר על העוגיות עם החור.

3. לשים במרכז כל עוגיה ממרח החלבה, מעל להניח עוגיה (חור) ללחוץ מעט שהמילוי יצא החוצה מהחור.

לטרוף!

מתכוני עוגיות 

8996 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

92
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

העוגיות עכשיו בתנור ו8 דקות לא מתחיל להזיז להן. הבצק צריך להישאר רך??

פאני

במה אפשר להחליף את החמאה כדי שיהיה פרווה?

ש

וואו נראה טוב

טלי

אפשר לוותר על הקפה?
אם כן מה לשים במקום?

גילה

היי ניקי,
תודה על המתכון הזה ועל כל השאר…
ברצוני לשאול,לאלה שלא אוהבים חלבה,על מה את ממליצה?

תודה
גילה

יפעת

הי ניקי.
אחלה מתכונים!
אפשר להחליף את החמאה בשמן? אם כן לאיזו כמות?
תודה,
יפעת

ניץ

היי ניקי,
כרגיל המתכונים שלך כבר עושים חשק לרוץ למטבח..
רציתי לשאול, לגבי החמאה האם יש צורך להמיס אותה לפני השימוש?
ושאלה נוספת, אם יש לי חלבה קשה בגוש, יש איזה דרך להפוך אותה לממרח?

1 2 3 6