עוגיות שוקולד עם סוכריות
אני חייבת לומר שהתאהבתי העוגיות האלה משגעות הן יצאו מקסים. עוגיות פרח זה אחד הדברים שכיף להכין, מה יכול להיות רע בעוגיות חמאה עם שוקולד ?
אז הוספתי סוכריות והלכתי על כל הסוכריות שהיו לי במזווה, אם כבר עושים משהו אז מכל הלב נכון ? תראו איזה יפות העוגיות קלות טעימות ומתחסלות!
כ 25 – 30 עוגיות
מרכיבים:
200 ג' חמאה קרה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
270 ג' קמח (שתי כוסות פחות כף )
טיפת מים במידה וצריך
ממרח שוקולד
סוכריות צבעוניות
הכנות:
1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר להוסיף את שאר המצרכים ולעבד עם וו המגל לפירורי בצק גסים מאוד / גושי בצק, לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות.
3. לרדד לעלה גדול ולקרוץ צורות, על מחצית מהצורות לקרוץ חור קטן במרכז ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.
4. להכניס לתנור ולאפות כ 10 דקות הדפנות מזהיבות העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור, לקרר בקיצור לא לגעת.
*5. לקחת שליש כפית ממרח שוקולד למרוח על העוגייה השלמה להניח מעל את העוגייה עם החור וללחוץ קצת, על השוקולד לפזר סוכריות.
כדאי לדעת ש…
מומלץ לקרוא את זה לפני שמתחילים, שמן לא מתאים לפרווה מחמאה, העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בקופסה אטומה.