עוגיות שוקולד עם סוכריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד עם סוכריות

עוגיות שוקולד עם סוכריות

אני חייבת לומר שהתאהבתי העוגיות האלה משגעות הן יצאו מקסים. עוגיות פרח זה אחד הדברים שכיף להכין, מה יכול להיות רע בעוגיות חמאה עם שוקולד ?
אז הוספתי סוכריות והלכתי על כל הסוכריות שהיו לי במזווה, אם כבר עושים משהו אז מכל הלב נכון ?  תראו איזה יפות העוגיות קלות טעימות ומתחסלות!

כ 25 – 30 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
270 ג’ קמח (שתי כוסות פחות כף )
טיפת מים במידה וצריך

ממרח שוקולד
סוכריות צבעוניות


הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר להוסיף את שאר המצרכים ולעבד עם וו המגל לפירורי בצק גסים מאוד / גושי בצק, לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לרדד לעלה גדול ולקרוץ צורות, על מחצית מהצורות לקרוץ חור קטן במרכז ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.

4. להכניס לתנור ולאפות כ 10 דקות הדפנות מזהיבות העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור, לקרר בקיצור לא לגעת.

*5. לקחת שליש כפית ממרח שוקולד למרוח על העוגייה השלמה להניח מעל את העוגייה עם החור וללחוץ קצת, על השוקולד לפזר סוכריות.

כדאי לדעת ש…
מומלץ לקרוא את זה לפני שמתחילים, שמן לא מתאים לפרווה מחמאה, העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בקופסה אטומה.

9327 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד עם סוכריותעוגיות שוקולד עם סוכריותעוגיות שוקולד עם סוכריות

עוגיות שוקולד עם סוכריותעוגיות שוקולד עם סוכריותעוגיות שוקולד עם סוכריות


172
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושי שמוחי

הי ניקי,
אני מתה להכין את העוגיות האלו,אבל יש לי בבית רק 200 גרם של חמאה עם מלח.
האם ניתן להשתמש בה לעוגיות הללו?

טובה

שבוע טוב ניקי,
אני מחפשת מתכון לעוגיות חמאה שלי ביצים אבל גם בלי שוקולדים ותוספות למינהן.. י
היה מוצלח המתכון הזה ללא שלב תוספת השוקולד/סוכריות? אולי רק להוסיף סוכר? ואם כן, כמה להוסיף?
תודה

רינא

היי ניקי….
אין על המתכונים שלך עכשיו הכנתי את העוגיות עם הילדים וכבר הצטרפו..בהתחלה הייה קצת קשה לעבוד עם הבצק בגלל החמאה הייה מאוד דביק..אחרי קצת קמח ושנה במקרר יצאה מעלפת
תודה לך

אפרת

הי ניקי.
למה אני לא רואה את רשימת המצרכים אלא רק את אופן ההכנה?

נילי

ניקיל’ה
הכנתי את הבצק והוא בקירור.
אני יכולה להכין את העוגיות עם השוקולד והסוכריות ולהקפיא?
הן ייצאו בסדר אחרי ההקפאה, או שהסוכריות ייהרסו?

אידית

ניקי היי
דבר ראשון אני משתמשת המון עם המתכונים שלך אז תודה רבה
דבר שני הכנתי את העוגיות הכנסתי לתנור והעוגיות פשוט נמסו מהחם למה ?

שירה

היי ניקי, האם את בטוחה שכתבת נכון בכמות של החמאה? זה 200 גר…זה חבילה שלמה של חמאה על 2 כוסות קמח זה לא נשמע כל כך סביר…
וכשהכנתי את העוגיות עם הכמות הזו בקושי הצלחתי לעבוד עם הבצק והחמאה הייתה קרה. פשוט רידדתי בין שני ניירות אפייה מקומחים ובקושי הצלחתי להוציא את העוגיות. והוספתי טיפה מים. למרות שהן יצאו טעימות מאוד כמות החמאה נראתה לי גדולה מידי ביחס לשתי כוסות קמח..
אולי לא הבנתי נכון…?
תודה 🙂

1 9 10 11