עוגיות שוקולד עם סוכריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד עם סוכריות

עוגיות שוקולד עם סוכריות

אני חייבת לומר שהתאהבתי העוגיות האלה משגעות הן יצאו מקסים. עוגיות פרח זה אחד הדברים שכיף להכין, מה יכול להיות רע בעוגיות חמאה עם שוקולד ?
אז הוספתי סוכריות והלכתי על כל הסוכריות שהיו לי במזווה, אם כבר עושים משהו אז מכל הלב נכון ?  תראו איזה יפות העוגיות קלות טעימות ומתחסלות!

כ 25 – 30 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
270 ג’ קמח (שתי כוסות פחות כף )
טיפת מים במידה וצריך

ממרח שוקולד
סוכריות צבעוניות

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר להוסיף את שאר המצרכים ולעבד עם וו המגל לפירורי בצק גסים מאוד / גושי בצק, לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לרדד לעלה גדול ולקרוץ צורות, על מחצית מהצורות לקרוץ חור קטן במרכז ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.

4. להכניס לתנור ולאפות כ 10 דקות הדפנות מזהיבות העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור, לקרר בקיצור לא לגעת.

*5. לקחת שליש כפית ממרח שוקולד למרוח על העוגייה השלמה להניח מעל את העוגייה עם החור וללחוץ קצת, על השוקולד לפזר סוכריות.

כדאי לדעת ש…
מומלץ לקרוא את זה לפני שמתחילים, שמן לא מתאים לפרווה מחמאה, העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בקופסה אטומה.

18236 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד עם סוכריותעוגיות שוקולד עם סוכריותעוגיות שוקולד עם סוכריות

עוגיות שוקולד עם סוכריותעוגיות שוקולד עם סוכריותעוגיות שוקולד עם סוכריות

173
תגובות

  הרשם  
עדכן
אמונה

שלום
העוגיות ממש מתפרקות מה אפשר לעשות?
אפשר להמיס השוקולד רגיל?

אודי

עוגיות מצויינות, לא מסובכות להכנה ומאוד ייצוגיות

שרון

הי ניקי,
יש לי חבילה כמעט שלמה של כריות וניל שמעט התייבשו…יש לך רעיון מה לעשות איתן? ניתן לשלב אותן באיזשהו קינוח?עוגות או עוגיות?
תודה רבה

הילה

הי ניקי, אלה- יצא לי בצק סופר רך למה? החמאה היתה קרה לגמרי…כל פעם שאני מכינה עוגיות עם חמאה זה קורה לי..למה? מה אני עושה לא בסדר?

אביטל

הכנתי היום עם הילדים והיה מעולה.
כיף שאפשר מיד ליצור צורות ולא צריך לקרר.

צליל

היי הבצק יצא לי דביק
למה?
אחרי זה הוספתי קמח
לא יודעת הפעם לא יצא לי

אורית

היי ניקי, תודה על מתכונים מעולים!!
אני רוצה להכין לבת שלי עוגיות בצורה של אותיות (יש לי חותכנים) ולפזר מעל סוכריות. נראה לך שזה יצליח עם הבצק הזה? (כלומר, הסוכריות יידבקו מספיק לבצק בלי ממרח?) או שיש מתכון אחר מומלץ?
תודה רבה!