יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות פשוטות

עוגיות שיש

27 יולי 2014
(Visited 14,805 times, 4 visits today)

עוגיות שיש

העוגיות האלה טעימות! יש כאן שני טעמים בעוגייה אחת וזה כל הקסם תחשבו כמה כיף לאכול אותן והן נראות יפה. לא הספקתי למלא את צנצנת העוגיות והן נחטפו! טוב הלכתי להכין עוד נגלה שיהיה…

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
200 גסוכר (כוס)
כפית תמצית וניל
ביצה
כפית קקאו
כפית שוקולית

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לכמעט בצק להשאיר שליש ואת השאר להוציא החוצה, לבצק בקערה להוסיף כפית גדושה קקאו וכפית שוקולית ולעבד לבצק.

2. להוסיף את הבצק הלבן לעבד כמה שניות ביחד, לקרר כשעה לרדד לעלה וליצור צורות.

3. חום בינוני 180 מעלות בערך 7 דקות.

עוגיות שיש

עוגיות שיש

הרשם
עדכן
127 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מנסה להכין עכשיו, הבצק היה במקרר וששמה לרדד זה נדבק לשולחן ולא מתקלף.. מה יכולה להיות הבעיה? לא מצליחה לעשות מיזה צורות.. אשמח לעזרה דחופה

אם מערבבים את הבצק החום עם הלבן איך זה לא יוצא פשוט חום בהיר אלא יוצא בעוגיה כמו בתמונה חצי חצי כזה? תודה

ניקי הכנו היום ויצא מושלםםםם תודה רבה על עוד מתכון מעולה!!!

היי ניקי, במה אפשר להמיר את הקקאו?

עוגיות שיש יש ה פרווה

ואגב ההוראות מבלבלות כתבת תחילה לעבד את המצרכים וכך עשיתי… אבל התכוונת בלי הקקאו והשוקולית. אז עירבתי הכל. באסה..

היי
חייב קירור?