עוגיות שבלולים ורודים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שבלולים ורודים

עוגיות שבלולים ורודים

בא לי לשחק במטבח, מה אני אקח פאזל או דומינו ? אני לוקחת בצק לעוגיות ומתחילה להשתעשע איתו. הכנתי שבלולים שני צבעים ורוד בשביל הילדה, יצא מדליק יפה וטעים. דרך אגב אני אחרי שאני מסיימת לשחק מחזירה הכל למקום, הילדים לא..

מרכיבים:

בצק לבן:
100 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון
140 ג’ קמח
כפית תמצית וניל
2 כפיות חומץ

בצק ורוד:
100 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון
140 ג’ קמח
כפית תמצית וניל
2 כפיות חומץ
מעט צבע מאכל וורוד

חלבון להברשה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק כך גם עם הבצק השני, יש לנו שני כדורי בצק לבן וורוד, לקרר כחצי שעה.

2. לרדד את הבצק לעלה מרובע להבריש במעט חלבון. לרדד את הבצק הוורוד ולהניח על הבצק הלבן מעט להדק.

3. לגלגל לגליל להקפיא ל 40 דקות לפרוס לפרוסות דקות

4. לאפות בחום בינוני 180 מעלות 9 – 10 דקות או עד שהדפנות מזהיבות.

20101 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

הי ניקי חייבים להקפיא או שאפשר לוותר על ההקפאה??

חני

הכנתי אתמול בגרסת חום לבן עם בת החמש שלי. הנאה צרופה לשתינו; הן ההכנה והן התוצאה. תודה גם בשם התינוק שמבסוט מכל ביס.

נחמה

אוי סליחה. אני רואה שכבר ענית למישהו. 140 גר’ קמח = כוס קמח. מקווה שיצא לי טוב הבצק למרות שאין לי מיקסר 🙂

נחמה

1. האם אפשר לעבד את הבצק בידיים? בלי מיקסר. 2. כמה זה 140 גר’ קמח?

אפרת

היי ניקי, המתכונים שלך מעולים.
יש לי שאלה: האם אפשר להחליף את החמאה במחמאה?
איני רוצה שהעוגיות יהיו חלביות.

ענת

יכולה להכין עכשיו את הבצק ולהשאיר במקרר כמה שעות לפני אפיה ( נגיד שעתיים שלוש)? תודה מראש על כל התשובות ודש חם מניו יורק.

ענת

חומץ? באמת.. קצצת מלחיץ אותי.. אפשר לותר על החומץ?