עוגיות לב עם שוקולד ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות לב עם שוקולד ופירורים

עוגיות לב עם שוקולד ופירורים

יש לי ילד מקסים וכשהחמוד הזה ניגש אלי ואמר “אמא למורה יש יום הולדת ואני רוצה להביא לה משהו אישי” אז חשבנו מה להכין והחלטנו להכין עוגיות לב גדולות אבל קצת יותר משודרגות מהרגיל.

17 עוגיות גדולות

מרכיבים:

280 ג’ קמח
200 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר
שוקולד / ריבה
כף גדושה קמח נוספת


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להשאיר רבע בצד, את השאר לרדד ולקרוץ צורות לב.

2. לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהדפנות זהובות

3. למרוח שוקולד או ריבה, להוסיף כף קמח לשארית הבצק ולעבד לפירורים

4. לפזר על השוקולד ולאפות עוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.

4503 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות לב עם שוקולד ופירוריםעוגיות לב עם שוקולד ופירוריםעוגיות לב עם שוקולד ופירוריםעוגיות לב עם שוקולד ופירורים


27
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

לאיזה עובי את מרדדת את הבצק ?

יהודית

אני בדרך להכין את זה… רציתי לומר לך ניקי שאני אוהבת את הכתיבה שלך שהיא מאד טבעית וחיננית.

מירה סיקרון

היי ניקי.
האם העיבוד של שאר הבצק לפירורי הוא במיקסר?
האם אפשר במיקסר ידני?

קרן

הי ניקי צהרי שישי טובים… נראה טעיםםםם אבל כמה זה 100 גרם סוכר?

שני

היי ניקי
כמה כוסות זה 280 גרם?
תודה 🙂

רחל

היי ניקי=)
כל העוגיות עם הבצק פריך נהדרות! אבל יש עוגיות עם בצק ( מהמתכונים שלך) שהם לא עם חמאה ואם כן אני ישמח לדעת איפה אם לא אני ישמח אם תעלי=))