עוגיות לב עם שוקולד ופירורים
יש לי ילד מקסים וכשהחמוד הזה ניגש אלי ואמר "אמא למורה יש יום הולדת ואני רוצה להביא לה משהו אישי" אז חשבנו מה להכין והחלטנו להכין עוגיות לב גדולות אבל קצת יותר משודרגות מהרגיל.
17 עוגיות גדולות
מרכיבים:
280 ג' קמח (2 כוסות)
200 ג' חמאה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
שוקולד / ריבה
כף גדושה קמח נוספת
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק להשאיר רבע בצד, את השאר לרדד ולקרוץ צורות לב.
2. לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהדפנות זהובות
3. למרוח שוקולד או ריבה, להוסיף כף קמח לשארית הבצק ולעבד לפירורים
4. לפזר על השוקולד ולאפות עוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.