


עוגיות לב עם שוקולד ופירורים
יש לי ילד מקסים וכשהחמוד הזה ניגש אלי ואמר “אמא למורה יש יום הולדת ואני רוצה להביא לה משהו אישי” אז חשבנו מה להכין והחלטנו להכין עוגיות לב גדולות אבל קצת יותר משודרגות מהרגיל.
17 עוגיות גדולות
מרכיבים:
280 ג’ קמח
200 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר
שוקולד / ריבה
כף גדושה קמח נוספת
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק להשאיר רבע בצד, את השאר לרדד ולקרוץ צורות לב.
2. לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהדפנות זהובות
3. למרוח שוקולד או ריבה, להוסיף כף קמח לשארית הבצק ולעבד לפירורים
4. לפזר על השוקולד ולאפות עוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.
9808 צפיות 16 צפיות היום
ניקי אפשר עם שמן ? אם כן כמה? בבקשה…..
היי ניקי נתקעתי בלי חמאה אפשר מרגרינה במקום?
ניקי היי.
העוגיות נראות נהדר. האם לאחר שמורחים שוקולד ושמים את הפירורים למעלה השוקולד לא נמס באפייה?
בא לי גם לפנק את המשפחה שלי. תודה על רעיון נפלא.
כמה זה 280 ג’ בכוס חד פעמית, או כוס “רגילה”,
ואם יש לי 3/4 כוס קמח איך אפשר להתאים?
תודה
החמאה צריכה להיות קרה או רכה?
יצאו מעולות ,וכל כך קלות להכנה ( לא מפתיע כי באתר הזה הכל טעים…), אבל הוספתי מעט מים כדי שיוצר בצק
תודה על כל המתכונים המעולים, והרעיונות המקוריים.
אפשר מרגרינה/שמן כדי שלא יהיה חלבי?
ואם לא, אפשר הפניה למתכון קל קל וטעים לעוגיות פרוה?