יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלמונים מיותרים עוגיות

אלפחורס

6 מאי 2015
(Visited 103,022 times, 1 visits today)

אלפחורס

קסם של עוגיות משגעות! כשמתחשק משהו מתוק אין כמו אלפחורס זאת העוגייה הכי טעימה ליד הקפה.
תרשו לי לספר לכם על הבצק הנהדר כל פעם שאני מכינה את העוגיות אני מופתעת מחדש כמה הבצק הזה נוח ואיזה עוגיות רכות, מפנקות ועם מרקם נהדר, פשוט מושלמות יוצאות כאן.
בצק פריך עדין משגע עם מילוי של ריבת חלב מתוק וטעים, נגיעות עדינות של קוקוס. אתם חייבים להכין אותן אי אפשר לעמוד בפניהן.
לא בא לכם ריבת חלב ? ממרח שוקולד, ריבה או כל ממרח שאתם אוהבים,
אל תוותרו על הבצק הנהדר הזה.

26 עוגיות (עוגיות סנדוויץ כפולות)

מרכיבים:

150 ג' קורנפלור (כוס + כף נוספת)
230 ג' קמח (כוס וחצי + 2 כפות )
כפית אבקת אפייה
כף אבקת אינסטנט וניל
150 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
120 ג' סוכר (חצי כוס)
חלמון
ביצה
כף חומץ

ריבת חלב
קוקוס

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג'יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי ממכרות בטירוף!

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסה הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר, זה נראה משחתי כזה להוסיף חלמון להמשיך להקציף עד שהוא נבלע לגמרי ואז להוסיף את הביצה ואותו דבר להקציף עד שהיא נבלעת לגמרי.

2. להוסיף את החומץ למיקסר, בקערה נפרדת לערבב את כל היבשים ולהוסיף לשאר המצרכים במיקסר, לעבד עם וו הגיטרה לבצק עם גושים גסים ולעצור, לאסוף לכדור ולקרר כשעה.

3. לחלק את הבצק לשניים (לא חובה) לרדד לעלה ולקרוץ עיגולים. לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות את העוגיות 10 דקות הן נותרות לבנות ולצנן.

4. להזליף ריבת חלב על כל עוגייה או לשים כחצי כפית במקום להזליף, מעל להניח עוגייה נוספת וללחוץ, את הדפנות של ריבת החלב לצפות עם קוקוס.

Alfajores dulce de leche sandwich cookies

כדאי לדעת ש…
לא חייבים את החומץ, אי אפשר לוותר על הקורנפלור, ריבת חלב קומידה בלבד היא היחידה שמספיק מוצקה למילוי.
הכנתי גם עם ממרח שוקולד ויצא אליפות! שלחתי לבית הספר והילדים בכיתה חגגו על זה.

אלפחורס הן עוגיות דרום אמריקאיות, בעלות מרקם פריך להפליא. במתכון הזה ניקי מגלה לנו את סוד הקסם- המפגש בין הקורנפלור והחמאה המוקצפת הוא מה שמביא למרקם העדין והייחודי כל כך. הקורנפלור הוא עמילן התירס, המופק מהחלק הפנימי של נבט התירס ומכיל פחמימה נקייה מאוד, ללא שומן וכמעט ללא חלבון. הוא נטול גלוטן ולכן מותאם גם לאוכלוסיית הצליאקים.

בכל אלפחורס יש כ160 קלוריות (כל אלפחורס כולל 2 עוגיות וחצי כפית ממרח ריבת חלב ביניהם). האלפחורס נחשבת עוגייה עשירה בקלוריות- גם מכיוון שהיא כוללת עוגייה כפולה וגם בזכות הכמות היפה של החמאה בבצק. עדיין, פינוק טעים ושווה כל ביס!
קחו לכם עוגיה או שתיים כפינוק בין הארוחות. אתם כבר מכירים את העיקרון- לא ישר מהתבנית, להניח בצלחת עם כוס תה או קפה מפנק ליד ולהתענג על כל רגע.

אלפחורסאלפחורס

@nikib101עוגיות אלפחורס מתכון מנצח! #niki #nikib #nikibrecpies #sweetrecipe #cookies #cookiesrecipes #nikicookies #foryou #foryoupage #eazyrecipes #goodfood♬ original sound – Nikib – ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

תמר : "אני מתה על העוגיות האלו אני תמיד שומרת לי כמה במחבוא שלי שלא יחטפו וזה יגמר מהר…"

מלכה : "ניקי….אני לא האמנתי שאני מסוגלת להכין את זה …
יצא מדהים בעלי לא מפסיק לנשנש ולהאמין…אין מילים תודה על אתר נפלא!"

אללישבע : "שבוע טוב ניקי העוגיות יצאו מאלפווווות פריכות טעימות וממכרות בטירוף
תודה רבההההה!!!!"

מרב : "ניקי את פשוט אלופה. פעם ראשונה שלי עם אלפחורס . רק סיימתי להכין וכמעט נגמר."

קרינה : "אני אורחת קבועה באתר ולא מרבה להגיב,
הפעם ניסיתי את המתכון הזה ואמרתי אני חייבת להגיב
חייבת לספר לך שהעוגיות יצאו טעימות ופריכות
ניסיתי הרבה מתכונים וזה ה-מ-ת-כ-ו-ן הכי קל וטעים בטירוף!!"

ללי : ניקי היקרה
הכנתי לפני שעה את העוגיות וכבר כמעט הכל חוסל
מתכון מדהים וקל, תודה"

ליאל : "פשוט מושלמות!!!מתכון מנצח עוגיות מהממות במראה ובטעם יוצאות בדיוק כמו מהמאפיה! לא מאמינים שהכנתי אותן בבית:-)"

יעל : "איזה תענוג!!! חלמתי להכין תעוגיות האלה.. לא האמנתי שיצליח ושיצא טעים!!! האתר שלך זה מתכון בדוק להצלחה! אין לי מספיק מילים… רק להגיד תודה לאל שיש לנו אותך. עשית לנו את החיים יפים יותר!!"

אילה : "*לניקי המדהימה* תודה על האלפחורס גם על השוטים של המוס עפו על זה זה היה מטריף תודה לך:)"

נופר : "תודה רבה על עוד מתכון נהדר (: יצא מדהיםםםם כמו בחנותתת ויפהיפיים!!!"

אורית : "הילדים כ"כ בקשו, אז תפסתי אומץ ועשינו ביחד חוץ מהחוויה המשותפת יצא מדהים.
ושוב…. תודות."

הדס : "ניקי עוגיות האלפחורס יצאו מדהימות!!
הן בטעם והן במראה !"

לינוי : "וואוו!!!! ניקי העוגיות האלה ממכרות.
הכנתי לאחרי הצום ופשוט חיסלו את הכל.
תודה רבה לך על עוד מתכון מושלם."

מירב : " ניקי יקרה!
עם הגשם הראשון ניסיתי,
יצא מדהים!!!  קל להכנה וטעים טעים,
המומחים במשפחה אהבו מאוד!
תודה רבה."

דיקלה : "תודה על עוד מתכון נדיררר העוגיות יצאו מושלמות כמו כל המתכונים הטעימים שלך,"

ש. מ: "פעם ראשונה עם האלפחורס.. ופשוטטט ח ג י ג ה!!
תמשיכי לפנק שנוכל להתפנק.."

אודליה : "אני לא יודעת מה איתך
אבל בשבילי העוגיות האלה הן פשוט סכנה!!!
יוווו זה פשוט לא מציאותי שהצלחתי בעשר אצבעותי להכין ת’דבר המטורף הזה!
טעים טעים טעים טעים
ראו הוזהרתם"

הרשם
עדכן
703 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

החומץ חובה?? פשוט נתקעתי בלי…

שלום ניקי
כמה ריבת חלב צריך?

היי ניקי אפשר לעשות עם קמח מלא 80 אחוז

Last edited 2 חודשים לפני by שובי

שלום ניקי, אפיתי עכשיו את העוגיות אלפחורס המהממות שלך אבל טרם מרחתי ריבת חלב כי אני לא יודעת האם אפשר שהן יישארו טריות עם הריבת חלב עד יום ראשון בקופסא? אני מכינה לגננת ליום ראשון. כלומר בעוד 3 ימים. או שעדיף שבמוצאי שבת אמרח את הריבת חלב ואת העוגיות אישור בקופסא סגורה? כי אני יודעת שריבת חלב צריכה מקרר
ואם הן יהיו על העוגיות לא ייהרס? העוגיות בסדר להן בלי הריבת חלב שיחכו עד מוצאי שבת?
תודה רבה רבה

ניקי יקרה,
כרגיל אני מתפלאת וכל כך מרוצה מהמתכונים המדהימים שלך! הכנתי את האלפחורס בפעם הראשונה וחששתי מאוד שלא אצליח, ובזכות המתכון המוצלח וההסברים המפורטים יצא מושלם!! תודה רבה רבה

כתבתי תגובה ולא עובר אולי בגלל שהמחשב לא תקין?

ניקי יקרה איך לא ראיתי אלפחורס קודם? אני ארגנטינאית את לא מבינה מה זה בשבילנו איך להודות לך? תודה לך ניקי חיבוק חזק סילביה