אלפחורס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אלפחורס

אלפחורס

כמה שהעוגיות האלה שוות, חבל על הזמן כמה שהן טעימות. תכינו ותתמכרו לא תפסיקו לאכול מהן. העוגיות הכי טעימות שיש לכל המשפחה, פשוט שוות ביותר.

30 יחידות

מרכיבים:

150 ג’ קורנפלור (כוס + כף נוספת)
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף )
כפית אבקת אפייה
כף אבקת אינסטנט וניל
150 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
120 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון
ביצה
כף חומץ

ריבת חלב
קוקוס

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר, זה נראה משחתי כזה להוסיף חלמון להמשיך להקציף עד שהוא נבלע לגמרי ואז להוסיף את הביצה ואותו דבר להקציף עד שהיא נבלעת לגמרי.

2. להוסיף את החומץ. לערבב את כל היבשים ולהוסיף, לעבד במיקסר עד שהבצק אחיד הוא יוצא קצת דביק..

3. לשים בקערה ולקרר כשעה במקרר.

4. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים, לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 8 דקות, העוגיות נשארות לבנות.

5. לשים ריבת חלב על כל עוגייה, מעל להניח עוגייה נוספת וללחוץ, לצפות את הדפנות בקוקוס.

43451 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אלפחורס

גולשים מכינים וממליצים:

תמר : “אני מתה על העוגיות האלו אני תמיד שומרת לי כמה במחבוא שלי שלא יחטפו וזה יגמר מהר…”

מלכה : “ניקי….אני לא האמנתי שאני מסוגלת להכין את זה …
יצא מדהים בעלי לא מפסיק לנשנש ולהאמין…אין מילים תודה על אתר נפלא!”

אללישבע : “שבוע טוב ניקי העוגיות יצאו מאלפווווות פריכות טעימות וממכרות בטירוף
תודה רבההההה!!!!”

מרב : “ניקי את פשוט אלופה. פעם ראשונה שלי עם אלפחורס . רק סיימתי להכין וכמעט נגמר.”

קרינה : “אני אורחת קבועה באתר ולא מרבה להגיב,
הפעם ניסיתי את המתכון הזה ואמרתי אני חייבת להגיב
חייבת לספר לך שהעוגיות יצאו טעימות ופריכות
ניסיתי הרבה מתכונים וזה ה-מ-ת-כ-ו-ן הכי קל וטעים בטירוף!!”

ללי : ניקי היקרה
הכנתי לפני שעה את העוגיות וכבר כמעט הכל חוסל
מתכון מדהים וקל, תודה”

ליאל : “פשוט מושלמות!!!מתכון מנצח עוגיות מהממות במראה ובטעם יוצאות בדיוק כמו מהמאפיה! לא מאמינים שהכנתי אותן בבית:-)”

יעל : “איזה תענוג!!! חלמתי להכין תעוגיות האלה.. לא האמנתי שיצליח ושיצא טעים!!! האתר שלך זה מתכון בדוק להצלחה! אין לי מספיק מילים… רק להגיד תודה לאל שיש לנו אותך. עשית לנו את החיים יפים יותר!!”

אילה : “*לניקי המדהימה* תודה על האלפחורס גם על השוטים של המוס עפו על זה זה היה מטריף תודה לך:)”

נופר : “תודה רבה על עוד מתכון נהדר (: יצא מדהיםםםם כמו בחנותתת ויפהיפיים!!!”

אורית : “הילדים כ”כ בקשו, אז תפסתי אומץ ועשינו ביחד חוץ מהחוויה המשותפת יצא מדהים.
ושוב…. תודות.”

הדס : “ניקי עוגיות האלפחורס יצאו מדהימות!!
הן בטעם והן במראה !”

לינוי : “וואוו!!!! ניקי העוגיות האלה ממכרות.
הכנתי לאחרי הצום ופשוט חיסלו את הכל.
תודה רבה לך על עוד מתכון מושלם.”

מירב : ” ניקי יקרה!
עם הגשם הראשון ניסיתי,
יצא מדהים!!!  קל להכנה וטעים טעים,
המומחים במשפחה אהבו מאוד!
תודה רבה.”

דיקלה : “תודה על עוד מתכון נדיררר העוגיות יצאו מושלמות כמו כל המתכונים הטעימים שלך,”

ש. מ: “פעם ראשונה עם האלפחורס.. ופשוטטט ח ג י ג ה!!
תמשיכי לפנק שנוכל להתפנק..”

אודליה : “אני לא יודעת מה איתך
אבל בשבילי העוגיות האלה הן פשוט סכנה!!!
יוווו זה פשוט לא מציאותי שהצלחתי בעשר אצבעותי להכין ת’דבר המטורף הזה!
טעים טעים טעים טעים
ראו הוזהרתם”

352
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורנית קרן

ניקי יקרה, אחרי שנים של ניסיונות סוף כל סוף אלפחורס מושלמים. האם ישנה אפשרות להפוך את המתכון לכשר לפסח? יש את כל המצרכים כשרים מלבד הקמח

בר

מכינה את המתכון הזה כבר המון פעמים…
הפעם יצא קצת דחוס עדיין טעים אבל דחוס… יש לך רעיון למה ? שאלמד לפעמים הבאות 🙂

יעל

ניקי יקרה, המיקסר שלי יתקלקל. האם נראה לך אפשר יהיה להכין את המתכון עם מיקסר יד או שעדיף לוותר מראש?

נעה

הי ניקי אפשר להשתמש במרגרינה?

שירה

היי ניקי
אני ממש רוצה להכין אותם למשלוח מנות,אבל אני צריכה שיהיו פרווה ..יש אפשרות להכין אותם כפרווה ללא מרגרינה?
ואם ישלך עוד המלצות מה להכין למשלוחי מנות אני אשמח!
תודה רבה לך וחג שמח

תמר

שלמות של עוגיות

1 21 22 23