אלפחורס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אלפחורס

אלפחורס

כמה שהעוגיות האלה שוות, חבל על הזמן כמה שהן טעימות. תכינו ותתמכרו לא תפסיקו לאכול מהן. העוגיות הכי טעימות שיש לכל המשפחה, פשוט שוות ביותר.

30 יחידות

מרכיבים:

150 ג’ קורנפלור (כוס + כף נוספת)
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף )
כפית אבקת אפייה
כף אבקת אינסטנט וניל
150 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
120 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון
ביצה
כף חומץ

ריבת חלב
קוקוס

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר, זה נראה משחתי כזה להוסיף חלמון להמשיך להקציף עד שהוא נבלע לגמרי ואז להוסיף את הביצה ואותו דבר להקציף עד שהיא נבלעת לגמרי.

2. להוסיף את החומץ. לערבב את כל היבשים ולהוסיף, לעבד במיקסר עד שהבצק אחיד הוא יוצא קצת דביק..

3. לשים בקערה ולקרר כשעה במקרר.

4. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים, לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 8 דקות, העוגיות נשארות לבנות.

5. לשים ריבת חלב על כל עוגייה, מעל להניח עוגייה נוספת וללחוץ, לצפות את הדפנות בקוקוס.

95237 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אלפחורס

גולשים מכינים וממליצים:

תמר : “אני מתה על העוגיות האלו אני תמיד שומרת לי כמה במחבוא שלי שלא יחטפו וזה יגמר מהר…”

מלכה : “ניקי….אני לא האמנתי שאני מסוגלת להכין את זה …
יצא מדהים בעלי לא מפסיק לנשנש ולהאמין…אין מילים תודה על אתר נפלא!”

אללישבע : “שבוע טוב ניקי העוגיות יצאו מאלפווווות פריכות טעימות וממכרות בטירוף
תודה רבההההה!!!!”

מרב : “ניקי את פשוט אלופה. פעם ראשונה שלי עם אלפחורס . רק סיימתי להכין וכמעט נגמר.”

קרינה : “אני אורחת קבועה באתר ולא מרבה להגיב,
הפעם ניסיתי את המתכון הזה ואמרתי אני חייבת להגיב
חייבת לספר לך שהעוגיות יצאו טעימות ופריכות
ניסיתי הרבה מתכונים וזה ה-מ-ת-כ-ו-ן הכי קל וטעים בטירוף!!”

ללי : ניקי היקרה
הכנתי לפני שעה את העוגיות וכבר כמעט הכל חוסל
מתכון מדהים וקל, תודה”

ליאל : “פשוט מושלמות!!!מתכון מנצח עוגיות מהממות במראה ובטעם יוצאות בדיוק כמו מהמאפיה! לא מאמינים שהכנתי אותן בבית:-)”

יעל : “איזה תענוג!!! חלמתי להכין תעוגיות האלה.. לא האמנתי שיצליח ושיצא טעים!!! האתר שלך זה מתכון בדוק להצלחה! אין לי מספיק מילים… רק להגיד תודה לאל שיש לנו אותך. עשית לנו את החיים יפים יותר!!”

אילה : “*לניקי המדהימה* תודה על האלפחורס גם על השוטים של המוס עפו על זה זה היה מטריף תודה לך:)”

נופר : “תודה רבה על עוד מתכון נהדר (: יצא מדהיםםםם כמו בחנותתת ויפהיפיים!!!”

אורית : “הילדים כ”כ בקשו, אז תפסתי אומץ ועשינו ביחד חוץ מהחוויה המשותפת יצא מדהים.
ושוב…. תודות.”

הדס : “ניקי עוגיות האלפחורס יצאו מדהימות!!
הן בטעם והן במראה !”

לינוי : “וואוו!!!! ניקי העוגיות האלה ממכרות.
הכנתי לאחרי הצום ופשוט חיסלו את הכל.
תודה רבה לך על עוד מתכון מושלם.”

מירב : ” ניקי יקרה!
עם הגשם הראשון ניסיתי,
יצא מדהים!!!  קל להכנה וטעים טעים,
המומחים במשפחה אהבו מאוד!
תודה רבה.”

דיקלה : “תודה על עוד מתכון נדיררר העוגיות יצאו מושלמות כמו כל המתכונים הטעימים שלך,”

ש. מ: “פעם ראשונה עם האלפחורס.. ופשוטטט ח ג י ג ה!!
תמשיכי לפנק שנוכל להתפנק..”

אודליה : “אני לא יודעת מה איתך
אבל בשבילי העוגיות האלה הן פשוט סכנה!!!
יוווו זה פשוט לא מציאותי שהצלחתי בעשר אצבעותי להכין ת’דבר המטורף הזה!
טעים טעים טעים טעים
ראו הוזהרתם”

520
תגובות

  הרשם  
עדכן
גבריאל

למה מוסיפים חומץ והאם יש אפשרות להחליף במשהו אחר

פייפר אהובה

הכנתי היום יצא נפלא!
כל מילה נוספת מיותרת!
המתכונים שלך מככבים במטבחי תודה לך יקירה

מיכל

האם אפשר להשתמש בקמח תפו”א שהוא מאוד דק במקום הקורנפלור?

רינת

שלום ניקי יקרה,
יש אפשרות לשים משהו אחר במקום קורנפלור או שפשוט לוותר?..

בת שבע

אם אין לי מיקסר בבית ,מה אפשר לעשות?

ציבי

הי ניקי,
המתכון נראה מעולה ! אפשר להחליף את החמאה במחמאה ?
תודה רבה ויום נעים

ניריתוש

היי ניקי,

העוגיות נראות מעולה, אני מתה על אלפחורס!

כתבת שהכמות מספיקה ל-30 יח’, האם הכוונה שבסוף יוצאות 30 עוגיות או 15 (כפולות)?

1 2 3 36