עוגיות שוקולד צ’יפס עם קורנפלקס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

מה עושים שאריות של קורנפלקס ? אף אחד לא רוצה לאכול כל אחד מביא לי איזה תירוץ אז מה עושים איתן ? עוגיות ולא סתם עוגיות אלא שוקולדיות ועם שוקולד צ’יפס. 10 דקות והעוגיות נכנסו בתנור, 20 דקות הילדים אכלו אותן עם שוקו.
אני לא אמרתי שיש בפנים שאריות קורנפלקס מה פתאום אני רק חייכתי כל הזמן 🙂 עוגיות מושלמות קלות וטעימות.

כ 70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
ביצה
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
2 כפות אבקת שוקולית
2 כוסות פיצפוצי אורז / קורנפלקס
280 ג’ כוסות קמח (2 כוסות)
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבנים

הכנות:

1. להוציא את החמאה 15 דקות מהמקרר לפני שמתחילים.

2. לשים במיקסר את החמאה להוסיף את הסוכר ולהקציף במהירות בינונית כשתי דקות, להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהביצה נטמעת.

3. לגרוס במעבד מזון את הקורנפלקס לחתיכות קטנטנות ולערבב עם האבקת שוקולית והקמח.

4. להוסיף למיקסר ולערבב עד שהכל אחיד, להוסיף את השוקולד צ’יפס לכמה סיבובי מיקסר.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. ליצור כדורים בגודל 12 – 14 ג’ לסדר בתבנית עם נייר אפייה עם מרווחים. לאפות 10 – 11 דקות, העוגיות יוצאות מהתנור רכות והחלק העליון מעט קשיח, לצנן.

כדאי לדעת ש…
העוגיות נשמרות בצנצנת על השיש כ 3 – 4 ימים

19510 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

גולשים מכינים וממליצים:

ענבל : “עוגיות טעימות בטירוף! מהאהובות עלי! תודה!”

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

היי, קודם כל תודה על כל המתכונים המעולים.
רציתי לשאול, האם יש אפשרות להכין את העוגיות ללא מיקסר? האם יש גרסה חלופית? תודה!

מאיר

היי ניקי דחוף אפשר לעשות את החמאה והשאר במקצף ידני או במיקסר כי אין לי וו גיטרה

אברי

קודם כל העוגיות טעימות. כמה הערות ושאלות שאולי מישהו אחר יתקל בהם, אם הוא לא ממש ממצטייני המטבח כמוני:
החמאה- העירבול שלה עם הסוכר הופך את זה לגושי- אולי היה צריך להמיס קצת את החמאה לפני?
הצבע- יצא לי הרבה יותר בהיר- ונראה לי שלמעט שוקולית- אין פה ממש משהו שיתן טעם וצבע כהה של שוקולד כמו בתמונה.
הכדורים במשקל המומלץ- ממש קטנים.. נראה לי כדאי להגדיל טיפה

לואיזה

אפשר להכין את זה כעוגה?

מאיה

ניקי ערב טוב.
האם ניתן להכין את העוגיות ולא לאפות? אלא לשמור במקרר יום/ יומיים ואז לאפות?

צ'יקה

היי ניקי. מה העניין של להקציף את החמאה? איזה אפקט זה בעצם יוצר? האם אני יכולה לוותר על ההקצפה של החמאה ופשוט למעוך אותה ביחד עם הסוכר והביצה?