עוגיות שוקולד צ’יפס עם קורנפלקס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

מה עושים שאריות של קורנפלקס ? אף אחד לא רוצה לאכול כל אחד מביא לי איזה תירוץ אז מה עושים איתן ? עוגיות ולא סתם עוגיות אלא שוקולדיות ועם שוקולד צ’יפס. 10 דקות והעוגיות נכנסו בתנור, 20 דקות הילדים אכלו אותן עם שוקו.
אני לא אמרתי שיש בפנים שאריות קורנפלקס מה פתאום אני רק חייכתי כל הזמן 🙂 עוגיות מושלמות קלות וטעימות.

כ 70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
ביצה
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
2 כפות אבקת שוקולית
2 כוסות פיצפוצי אורז / קורנפלקס
280 ג’ כוסות קמח (2 כוסות)
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבנים

הכנות:

1. להוציא את החמאה 15 דקות מהמקרר לפני שמתחילים.

2. לשים במיקסר את החמאה להוסיף את הסוכר ולהקציף במהירות בינונית כשתי דקות, להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהביצה נטמעת.

3. לגרוס במעבד מזון את הקורנפלקס לחתיכות קטנטנות ולערבב עם האבקת שוקולית והקמח.

4. להוסיף למיקסר ולערבב עד שהכל אחיד, להוסיף את השוקולד צ’יפס לכמה סיבובי מיקסר.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. ליצור כדורים בגודל 12 – 14 ג’ לסדר בתבנית עם נייר אפייה עם מרווחים. לאפות 10 – 11 דקות, העוגיות יוצאות מהתנור רכות והחלק העליון מעט קשיח, לצנן.

כדאי לדעת ש…
העוגיות נשמרות בצנצנת על השיש כ 3 – 4 ימים

11947 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

גולשים מכינים וממליצים:

ענבל : “עוגיות טעימות בטירוף! מהאהובות עלי! תודה!”

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
דיקלה

הי ניקי, אני מעוניינת לעשות את העוגיות.. יש לי את הקורנפלקס “שוגי” עם הסוכר ואין לי מעבד מזון… איך אוכל לגרוס אותו דק? ניסיתי לשבור אותו עם מערוך, אבל זה לא נהיה אבקה… נשארות חתיכות קטנות… האם זה אמור להיות אבקתי? ולגבי הסוכר, להוריד מעט מהכמות, היות והקורנפלקס עם סוכר…? תודה רבה לך ועל המתכונים המעולים שלך.

אורלי

היי ניקי.
כמה זה 280 גרם קמח בכוסות..?

דליה

ערב טוב
איזה קורנפלקס את מיתכוונת
תודה אין על המירשמים הכל מעולה מעולה כל יום בישולים מהאתר

רחל

ערב טוב ניקי, העוגיות נהדרות! במקום נטולה הוספתי ממרח לוטוס. אני נהנית להשתמש באתר, המתכונים קלים, ברורים ,המצרכים נגישים והמגוון…. פשוט תענוג!

אורלי

היי ניקי,
אני מאוהבת באתר שלך. כל דבר שאני מבשלת ואופה זה רק מאצלך.
רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בכל סוג קורנפלקס כגון: ציריוס קינמונים וכו… או רק בצהוב הרגיל.
ואם כן, אז האם ניתן לערבב מספר סוגים ביחד.
תודה

שירה

היי ניקי, נראות עוגיות מדהימות, אפשר להחליף את החמאה בשמן?

שירי

נראה טעים!!!!
2 כוסות קורנפלקס טחון דק – האם 2 כוסות לאחר הטחינה או לפני? תודה!