עוגיות שוקולד צ’יפס עם קורנפלקס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

מה עושים שאריות של קורנפלקס ? אף אחד לא רוצה לאכול כל אחד מביא לי איזה תירוץ אז מה עושים איתן ? עוגיות ולא סתם עוגיות אלא שוקולדיות ועם שוקולד צ’יפס. 10 דקות והעוגיות נכנסו בתנור, 20 דקות הילדים אכלו אותן עם שוקו.
אני לא אמרתי שיש בפנים שאריות קורנפלקס מה פתאום אני רק חייכתי כל הזמן 🙂 עוגיות מושלמות קלות וטעימות.

כ 70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
ביצה
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
2 כפות אבקת שוקולית
2 כוסות פיצפוצי אורז / קורנפלקס
280 ג’ כוסות קמח (2 כוסות)
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבנים

הכנות:

1. להוציא את החמאה 15 דקות מהמקרר לפני שמתחילים.

2. לשים במיקסר את החמאה להוסיף את הסוכר ולהקציף במהירות בינונית כשתי דקות, להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהביצה נטמעת.

3. לגרוס במעבד מזון את הקורנפלקס לחתיכות קטנטנות ולערבב עם האבקת שוקולית והקמח.

4. להוסיף למיקסר ולערבב עד שהכל אחיד, להוסיף את השוקולד צ’יפס לכמה סיבובי מיקסר.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. ליצור כדורים בגודל 12 – 14 ג’ לסדר בתבנית עם נייר אפייה עם מרווחים. לאפות 10 – 11 דקות, העוגיות יוצאות מהתנור רכות והחלק העליון מעט קשיח, לצנן.

כדאי לדעת ש…
העוגיות נשמרות בצנצנת על השיש כ 3 – 4 ימים

11946 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

גולשים מכינים וממליצים:

ענבל : “עוגיות טעימות בטירוף! מהאהובות עלי! תודה!”

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנית

האם אפשר להחליף מחמאה בחמאה? תודה

מירב

שלום ניקי. האתר שלך
מעולה!! מה אפשר להשים במקום קמח תופח? תודה רבה!

רוזה

מעולות!! הכנתי עם מחמאה ושוקולד השחר, יצא ממש טוב! תודה רבה, ניקי!!

ענבל

ניקי שלום,
עוגיות מעולות !!!
אימצתי את המתכון.
רציתי לשאול מדוע הן טיפה מתפוררות?

שובל

היי ניקי האים אפשר להחליף את החמאה עם שמן רגיל ואם כן אז כמה לשים?..

לילי

זה מושלם!!!! תודה רבה ניקוש חולה עלייך!!!!

רוני

היי ניקי,

הכנתי הרגע, יצא מדהים..וגם פרווה!

שמתי שמן במקום חמאה, הוספתי ביצה וטחינה במקום נוטלה(:

חג שמח!