עוגיות שוקולד צ’יפס עם קורנפלקס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

מה עושים שאריות של קורנפלקס ? אף אחד לא רוצה לאכול כל אחד מביא לי איזה תירוץ אז מה עושים איתן ? עוגיות ולא סתם עוגיות אלא שוקולדיות ועם שוקולד צ’יפס. 10 דקות והעוגיות נכנסו בתנור, 20 דקות הילדים אכלו אותן עם שוקו.
אני לא אמרתי שיש בפנים שאריות קורנפלקס מה פתאום אני רק חייכתי כל הזמן 🙂 עוגיות מושלמות קלות וטעימות.

כ 70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
ביצה
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
2 כפות אבקת שוקולית
2 כוסות פיצפוצי אורז / קורנפלקס
280 ג’ כוסות קמח (2 כוסות)
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבנים

הכנות:

1. להוציא את החמאה 15 דקות מהמקרר לפני שמתחילים.

2. לשים במיקסר את החמאה להוסיף את הסוכר ולהקציף במהירות בינונית כשתי דקות, להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף עד שהביצה נטמעת.

3. לגרוס במעבד מזון את הקורנפלקס לחתיכות קטנטנות ולערבב עם האבקת שוקולית והקמח.

4. להוסיף למיקסר ולערבב עד שהכל אחיד, להוסיף את השוקולד צ’יפס לכמה סיבובי מיקסר.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. ליצור כדורים בגודל 12 – 14 ג’ לסדר בתבנית עם נייר אפייה עם מרווחים. לאפות 10 – 11 דקות, העוגיות יוצאות מהתנור רכות והחלק העליון מעט קשיח, לצנן.

כדאי לדעת ש…
העוגיות נשמרות בצנצנת על השיש כ 3 – 4 ימים

11955 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקסעוגיות שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס

גולשים מכינים וממליצים:

ענבל : “עוגיות טעימות בטירוף! מהאהובות עלי! תודה!”

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

ניסיתי את המתכון ויצא טעים מאוד. רק הבעיה שהקורנפלקס התייבש לי מהר מאוד..

רוית נחמיה

קוראת את התגובות ולא מבינה מאיפה הגיעה הנוטלה ???

יעל

היי ניקי יקירה,
באיזו תכנית כדאי להשתמש בתנור? טורבו? אפייה?
אני כל פעם מתלבטת ומהמהרת..
תודה רבה וענקית

אסתי

היי ניקי ניפלאה, יש לך אולי עוד מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס ? יש אפשרות לקישור ?
אודה לך מאד
המשך ערב טוב

הדס

הכנתי את הבצק לעוגיות עם שמן ושתי כוסות קמח עם שתי כפיות א.אפיה כמו שכתבו כאן בתגובות ויצא לי ממש פירורים.. הוספתי עוד ביצה,עוד קצת שמן וקצת טחינה ועדיין פירורים.. יש עצה??

רחלי

שמתי בבצק 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה כמו שהסברת באחת התגובות ויצא לי בצק מתפורר שקשה לעבד אותו לגוש אחיד.
בכל זאת עשיתי כדורים עם הרבה לחיצות ושלחתי לתנור. יש לי הרגשה שמשהו במינונים לא בסדר…אני רואה גם שהן לא משתטחות לי באפיה.
נראה מה יצא.

נעה

הי ניקי!
רציתי לדעת האם אפשר להחליף את הנוטלה עם ממרח שוקלד אחר עילית או השחר?
תודה רבה אני לא מפסיקה לספר לכולם על האתר שלך….