רולדות פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רולדות פרג

רולדות פרג, רוצים להתפנק עם עוגיות מעולות ? בצק מעולה שיוצאות ממנו עוגיות שוות פריכות וטעימות. הכי קל שיש וטעימות בטירוף. תתכוננו להתמכר לעוגיות שמתחסלות מהר.

6 רולדות קטנות

מרכיבים:

560 ג’ קמח (4 כוסות)
200 ג’ חמאה קרה (תיכנסו לקישור)
חצי כוס סוכר
חצי כוס חלב
2 כפיות א. אפיה

ממרח פרג
כל מילוי שאוהבים


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולחלק ל 6 כדורים, לרדד לעלה, למרוח את ממרח הפרג ולגלגל לרולדה, לסמן חתכים בבצק.

2. לחמם את התנור מראש ל 180 מעלות ולאפות כ 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה. לצנן ולבזוק א. סוכר, לחתוך לפרוסות.

6957 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות פרג


37
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצאה לי תערובת פירורית שממש לא הופכת לבצק.
מה לעשות?

לילי

נראה מעולה!
אפשר מתכונים למילויים אפשריים?

יפעת

הייי ניקי
אפשר להשתמש בשמן במקום חמאה ??ואם כן כמה ??
וכמה זה 180גרם פרג בכסות ??אין לי מאזניים

חנה

הי ניקי,
האם אפשר להקפיא את העוגיות בלי שטעמן יפגע

אורית

בוקר טוב ניקי,
אפשר מחמאה במקום חמאה?