רולדות פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רולדות פרג

רולדות פרג, רוצים להתפנק עם עוגיות מעולות ? בצק מעולה שיוצאות ממנו עוגיות שוות פריכות וטעימות. הכי קל שיש וטעימות בטירוף. תתכוננו להתמכר לעוגיות שמתחסלות מהר.

6 רולדות קטנות

מרכיבים:

560 ג’ קמח (4 כוסות)
200 ג’ חמאה קרה (תיכנסו לקישור)
חצי כוס סוכר
חצי כוס חלב
2 כפיות א. אפיה

ממרח פרג
כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולחלק ל 6 כדורים, לרדד לעלה, למרוח את ממרח הפרג ולגלגל לרולדה, לסמן חתכים בבצק.

2. לחמם את התנור מראש ל 180 מעלות ולאפות כ 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה. לצנן ולבזוק א. סוכר, לחתוך לפרוסות.

16263 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות פרג

45
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

היי ניקי,
אפשר להשתמש בקמח תופח במקום הקמח ואבקת אפיה?
תודה רבה על מתכונים נהדרים!

שירה

הי ניקי!
מזמן לא הגבתי למרות שאני פה…
המתכון המקסים הזה מזכיר לי מתכון קל מאוד ושווה מאוד!
על כל 4.5 כוסות קמח + א. אפיה – להרתיח כוס מים + כוס שמן, (זהירות!!!!) ללוש לבצק אחיד (מי שלשה ביד – שתתחיל עם כף, הבצק לוהט!) לחתוך לכדורים, מלרדד, למלא כל מילוי מתוק שרוצים ואוהבים (שוקולד, תמרים…) לחתוך לעוגיות – ולאפות. אחרי האפיה לפזר א. סוכר.
אצלנו קוראים לזה “עוגיות צ’יק צ’אק, כי באותה מהירות שהכנו – כך הן נעלמות… מומלץ להכין כמות משולשת מראש!

ענת

היי ניקי
אפשר מילוי אחר? אני לא אוהבת פרג (אולי קקאו וסוכר)

תודה

בר

היי ניקי,
אפשר להכין מזה אוזני המן?

נירה

שלום

אפשר פרווה?

גילה

ניקי בוקר טוב,

תודה על המתכון, ללא ביצים??

יום נעים
גילה

ליזי

חייבים בדיוק 560 גר׳ ? יש לי רק חב׳ של 500 ?