חטיפי גרנולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי גרנולה

חטיפי גרנולה

חטיפי גרנולה, עזבו הכל ותכינו החטיפים האלה מדהימים! תחזיקו קבוע בהקפאה לכל מיני אורחים שמפתיעים או סתם שמתחשק משהו מתוק. טעים וכל כך פשוט להכין. חטיף משגע לכל המשפחה.

19X29

מרכיבים:

2 כוסות שיבולת שועל עבה
שליש כוס שומשום
שליש כוס פיסטוקים קלויים
שליש כוס סירופ מייפל
150 ג’ חמאה מומסת
150 ג’ סוכר לבן
שליש כוס מקלות שקדים
כפית שטוחה קינמון
140 ג’ קמח
1/4 כוס אגוזים טחונים

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לשטח בתבנית על נייר אפייה להדק באופן שווה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 40 דקות.

3. לקרר כמה שעות ולחתוך קוביות.

16197 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

26
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנה

האם אפשר להחליף את הקמח בקמח שיפון?

תמר

יצא מעולה. רק לא הבנתי למה לא לחתוך כשחם. היה די קשה לחתוך את החטיפים האלו אירי שהתקררו.
לי לקח זמן אפיה פחות מחצי שעה….

רותם

שלום ניקי!
איך הכי טוב לשמור את החטיפים לאחר האפיה?

גישי

הכנתי יצא מעולה,
הכנתי עם חצי כוס שמן במקום החמאה,כי לא רציתי שזה יהיה חלבי,
קצת יותר מחצי כוס דבש (במקום הסוכר לבן והמייפל)
וכלמיני אגוזים במקום הפיסטוקים(כי לא היה לי)
תודה על המתכונים

אבי אוחיון

יש מתכון כזה יותר בריא ללא קמח ,סוכר וחמאה…???
המתכונים שלך עובדים קלים ומאוד טעימים??