עוגיות חמאה לימוניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות חמאה לימוניות

עוגיות חמאה לימוניות

עוגיות חמאה לימוניות, אחד הדברים שאני מאוד אוהבת זה שיש צנצנת מלאה עוגיות על השיש ומידי פעם אפשר לנשנש עוגייה. לא תמיד אני מצליחה למלא את הצנצנת כי עוד דבר שאני מאוד אוהבת זה לאכול ישר מהתבנית עוגיות חמות (אמא לא יהיה לי כאב בטן אל תדאגי, את מספיק דואגת) עוגיות חמאה מבחינתי הן העוגיות,
אין עוגיות יותר טובות מהן, פריכות, טעימות ההכנה שלהן כל כך קלה שזה פשע לא להכין אותן שוב ושוב.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
350 ג’ קמח (שתים וחצי כוסות)
200 ג’ סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
חלמון
גרידה מלימון אחד
חצי לימון סחוט

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לקרר כשעה.

2. על משטח עבודה מקומח לרדד את הבצק לעלה גדול ולקרוץ צורות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהדפנות מזהיבות.

22065 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גל : ווווווואאאאאוווו יצאו לי מושלמות!!!! ♡♡♡

אסתר : אני מרגישה כאילו המצאתי את הגלגל. השבוע כל מי שעבר אצלי בבית טעם מהעוגיות, נתן מבט של התפלאות ופשוט הפציץ במחמאות (ולקח כמה בשקית הביתה) אנשים שואלים איך למען ה’ איך הכנתי כאלה עוגיות טעימות. ואני ממהרת להחזיר את הכבוד למי שבאמת מגיעה לה- ניקי היקרה. מוזמנת גם לבוא לטעום 🙂

חגית : “פשוט עוגיות מושלמות, כול כך פריכות ולימוניות העוגיות הכי מוצלחות שאכלתי:)”

ליבי : “ניקי יקרה, אני שבועיים אחרי לידה והתחשק לי להקדיש קצת זמן לילדה הבכורה (כמעט בת 3). לקח לי 10 דקות להכין את הבצק (ידנית) ואז אני והקטנטונת הכנו יחד את העוגיות, עם קורצנים של פו הדוב וטיגר. יצאו לנו עוגיות יפיפיות, עדינות וטעימות ביותר (ציטוט של בעלי- “מושלמות ליד הקפה”). אז מרוויחים פה גם זמן איכות עם הקטנים וגם טעם נפלא! 🙂 (דרך אגב בשבוע שעבר הכנתי את הלזניה שלך עם הגבינות ועגבניות שרי, וגם יצא נהדר). תודה רבה!”

150
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרון

היי ניקי, אפשר להפוך את העוגיות לפרווה מבלי לפגוע בטעם?

ספיר

לצערי לא הצליח לי העוגיות לא פריכות בכלל
נדבקו לי אחת לשנייה
איפה טעיתי ?

נטעלי

הכנתי את העוגיות כבר 4 פעמים. טעם גן עדן אין ספק. אבל כל פעם הלבבות שאני מכינה משתטחים והופכים לחסרי צורה. למה? אני עושה בול מה שאת כותבת ורוצה לבבות יפים

נירית

זו הפעם השלישית שאני מכינה אותן וקוצרת מחמאות. תודה על אתר נפלא

מירב

הי ניקי ,
במידה ואני רוצה להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל + א. אפייה. כמה לשים?

גל

ווווווואאאאאוווו יצאו לי מושלמות!!!! ♡♡♡

אלי

המ תפקיד החלמון ואיך יצא בלעדיו?