מגולגלות שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מגולגלות שוקולד פרווה

מגולגלות שוקולד פרווה

מה לעשות כשרוצים לפנק את הילדים עם שבלולי שוקולד ? מהסוג שכיף לנשנש אחר הצהריים עם שוקו ליד. לא הלכתי על הרולדה הרגילה שלי כי היא על בסיס חמאה ורציתי להכין על בסיס שמן.
קלות הכנה טעימות בטירוף, עוגיות מקסימות ביותר שאי אפשר להפסיק לאכול.

כ 30 עוגיות

מרכיבים:

400 ג’ קמח (3 כוסות פחות 2 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כף חומץ
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
100 מ”ל מים (שליש כוס + 2 כפות)

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל במהירות בינונית כ 2 – 3 דקות עד שיש בצק.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד לריבוע בגודל 24X24, למרוח שכבת שוקולד ולגלגל לגליל.

3. לסמן חתכים ברוחב 2 ס”מ בין חתך לחתך, לקרר כ 30 דקות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות את הרולדות כ 30 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

5. לקרר לבזוק אבקת סוכר ולפרוס לפרוסות.

*6. אפשרות הכנה נוספת:
לקרר את הגליל שעה במקרר לפרוס לפרוסות בעובי 2 ס”מ לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות כ 20 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

35780 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מגולגלות שוקולד פרווהמגולגלות שוקולד פרווהמגולגלות שוקולד פרווה

מגולגלות שוקולד פרווהמגולגלות שוקולד פרווהמגולגלות שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

חוה : ” העוגיות הכי טעימות שהכנתי לאחרונה!!!! קלות וטעימות בטרוף!!”

107
תגובות

  הרשם  
עדכן
עמית

אפשר להשתמש הקמח כוסמין?

מירב

ניקי, כשאני מכינה רולדה וחותכת תמיד השוקולד נמרח לי על הצד של העוגיה וזה לא יוצא כל כך יפה ונקי כמו אצלך בתמונה, מה השיטה שלך?
את מנקה את הסכין אחרי כל חיתוך?

1 5 6 7