מגולגלות שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מגולגלות שוקולד פרווה

מגולגלות שוקולד פרווה

מה לעשות כשרוצים לפנק את הילדים עם שבלולי שוקולד ? מהסוג שכיף לנשנש אחר הצהריים עם שוקו ליד. לא הלכתי על הרולדה הרגילה שלי כי היא על בסיס חמאה ורציתי להכין על בסיס שמן.
קלות הכנה טעימות בטירוף, עוגיות מקסימות ביותר שאי אפשר להפסיק לאכול.

כ 30 עוגיות

מרכיבים:

400 ג’ קמח (3 כוסות פחות 2 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כף חומץ
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
100 מ”ל מים (שליש כוס + 2 כפות)

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל במהירות בינונית כ 2 – 3 דקות עד שיש בצק.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד לריבוע בגודל 24X24, למרוח שכבת שוקולד ולגלגל לגליל.

3. לסמן חתכים ברוחב 2 ס”מ בין חתך לחתך, לקרר כ 30 דקות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות את הרולדות כ 30 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

5. לקרר לבזוק אבקת סוכר ולפרוס לפרוסות.

*6. אפשרות הכנה נוספת:
לקרר את הגליל שעה במקרר לפרוס לפרוסות בעובי 2 ס”מ לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות כ 20 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

48727 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מגולגלות שוקולד פרווהמגולגלות שוקולד פרווהמגולגלות שוקולד פרווה

מגולגלות שוקולד פרווהמגולגלות שוקולד פרווהמגולגלות שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

חוה : ” העוגיות הכי טעימות שהכנתי לאחרונה!!!! קלות וטעימות בטרוף!!”

123
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית חלמי

היי ניקי מדוע משתמשים בחומץ? אפשר בלי ?

אוסנת

הי ניקי זה כבר נהיה בנוהל לפתוח לקראת הסופש את האפליקציה ולתכנן את התפריט..שאלה: אפשר להוסיף ביצה אם הבצק פירורי מדי?

רחל

היי ניקי
אני תמיד כ”כ נהנית מהמתכונים שלך וחוזרת אליהם שוב ושוב.
שאלה… הבצק יצא לי דביק מאד. מה עושים?

1 6 7 8