יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגיות עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות

4 יולי 2018
(Visited 20,561 times, 1 visits today)
עוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטנים

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות

צנצנת העוגיות התרוקנה והגיע הזמן למלא אותה. הלכתי על עוגיות שוקולד צ'יפס אבל הוספתי משהו נוסף שנתן טעם נהדר, יש כאן שילוב של חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס שזה פשוט קסם יצא טעים ביותר.

40 עוגיות

מרכיבים:

150 ג' חמאה
220 ג' סוכר (כוס + כף)
ביצה
כפית סוכר וניל
חצי כפית סודה לשתייה
2 כפות אבקת קקאו
280 ג' קמח (2 כוסות)
חצי כוס נטיפי חמאת בוטנים
2 – 3 כפות שוקולד צ'יפס לבן

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג'יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי ממכרות בטירוף!

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסה הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

הכנות:

  1. 1. להוציא את החמאה 15 דקות לפני ההכנה מהמקרר.

2. לשים את החמאה במיקסר להוסיף את הסוכר ולהקציף שתי דקות במהירות בינונית, להוסיף את הביצה להמשיך להקציף עד שהיא נבלעת, להוסיף את הסודה לשתייה קקאו ובסוף את הקמח.

3. להוסיף את את נטיפי חמאת הבוטנים להשאיר בצד  2 – 3 כפות ולערבב לעיסה אחידה.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. להכין כדורים להניח בתבנית עם נייר אפייה במרווח אחד מהשני, להכניס לתנור ולאפות 9 – 10 דקות, העוגיות עדיין רכות החלק העליון מעט קשה.

*6. מיד כשהעוגיות יוצאות מהתנור לנעוץ בכל עוגייה 3 – 4 נטיפי חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס, צריך לעבוד מהר לפני שהן מתקררות. אפשר לוותר על הסעיף הזה  ולהכניס הכל לתוך עיסת הבצק. לתת לעוגיות להתקרר.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים סך הכל 3/4 כוס שוקולד צ'יפס במתכון ולוותר על הנטיפי חמאת בוטנים, העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בצנצנת סגורה.

עוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטנים עוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטניםעוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטנים

עוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטניםעוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטנים

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : במילה אחת – וואו!! יצאו עוגיות מושלמות! יפהפיות וטעימות! תודה רבה!
חגית פנחס : היי ניקי וואו……איזה עוגיות מטורפות חבל על הזמן … הכנתי כמות כפולה, נראה שצריך להכין עוד תודה רבה
הרשם
עדכן
68 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי
מה אני מפספסת..?
לא רואה איפה כתוב לשים את הקקאו

הכנתי עכשיו עם הילדים
בצק תענוגגגג
יצא מוש !!

ניקי תודה רבה יצא מזה טעים

היה ממש טעים תודה

היי ניקי..
הקמח במתכון הוא רגיל או תופח?

הי ניקי יקרה,האם יש להשהות את הבצק במקרר טרם הכנת העוגיות?אני יודעת שבחלק מהמתכונים ממליצים על כך..תודה!

הי ניקילא מוצאת בסופרים נטיפי חמאת בוטנים….מה אפשר לעשות?