עוגיות שוקולד צ’יפס הכי טעימות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטנים

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות

צנצנת העוגיות התרוקנה והגיע הזמן למלא אותה. הלכתי על עוגיות שוקולד צ’יפס אבל הוספתי משהו נוסף שנתן טעם נהדר, יש כאן שילוב של חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס שזה פשוט קסם יצא טעים ביותר.

40 עוגיות

מרכיבים:

150 ג’ חמאה
220 ג’ סוכר (כוס + כף)
ביצה
כפית סוכר וניל
חצי כפית סודה לשתייה
2 כפות אבקת קקאו
280 ג’ קמח (2 כוסות)
חצי כוס נטיפי חמאת בוטנים
2 – 3 כפות שוקולד צ’יפס לבן

הכנות:

  1. 1. להוציא את החמאה 15 דקות לפני ההכנה מהמקרר.

2. לשים את החמאה במיקסר להוסיף את הסוכר ולהקציף שתי דקות במהירות בינונית, להוסיף את הביצה להמשיך להקציף עד שהיא נבלעת, להוסיף את הסודה לשתייה ובסוף את הקמח.

3. להוסיף את את נטיפי חמאת הבוטנים להשאיר בצד  2 – 3 כפות ולערבב לעיסה אחידה.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. להכין כדורים להניח בתבנית עם נייר אפייה במרווח אחד מהשני, להכניס לתנור ולאפות 9 – 10 דקות, העוגיות עדיין רכות החלק העליון מעט קשה.

*6. מיד כשהעוגיות יוצאות מהתנור לנעוץ בכל עוגייה 3 – 4 נטיפי חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס, צריך לעבוד מהר לפני שהן מתקררות. אפשר לוותר על הסעיף הזה  ולהכניס הכל לתוך עיסת הבצק. לתת לעוגיות להתקרר.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים סך הכל 3/4 כוס שוקולד צ’יפס במתכון ולוותר על הנטיפי חמאת בוטנים, העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בצנצנת סגורה.

36719 צפיות 41 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטנים עוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטניםעוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטנים

עוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטניםעוגיות שוקולד עם נטיפי חמאת בוטנים

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : במילה אחת – וואו!! יצאו עוגיות מושלמות! יפהפיות וטעימות! תודה רבה!
חגית פנחס : היי ניקי וואו……איזה עוגיות מטורפות חבל על הזמן … הכנתי כמות כפולה, נראה שצריך להכין עוד תודה רבה

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
דליה כהן

❤❤❤

דיאנה

לא ניסיתי אבל נראה טעים:)

יעלי

טעים בטירוף שמעי ניקי את אלופיתתתתתתת!

שני

שלום ניקי!
האם אפשר להקפיא את העוגיות?
תודה על המתכונים המושלמים

ויקי

היי נירי,חג שמח!האם אפשר להכין בלי מיקסר בכלל?תודה 🙂