עוגיות חמאה עם פסים
אם אני אעשה בדיקה אני חושבת שעוגיות חמאה אלו העוגיות שאני מכינה הכי הרבה, אני מאוד אוהבת את המרקם שלהן במיוחד במתכון הזה.
עדין נימוח עוגיות עדינות, עוגיות פשוטות מארבעה מרכיבים תוצאה נהדרת, איזו עדינות נפלאה, רכות ונימוחות ואפילו אפשר להכין עם הילדים.
תראו איזה יפים הפסים על העוגיות קצת שינוי מעוגיות החמאה הרגילות.
24 עוגיות חמאה
מרכיבים:
150 ג' חמאה
100 ג' אבקת סוכר (שקית אחת)
100 ג' קורנפלור (כוס פחות 4 כפות)
150 ג' קמח רגיל (כוס + כף נוספת)
הכנות:
- 1. להוציא את החמאה מהמקרר כ 20 דקות לפני שמתחילים. לחתוך אותה לחתיכות / קוביות.
2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק, זה לוקח קצת זמן אז סבלנות.
3. ליצור כדורים קטנים (לשוקלים 20 ג' כדור) לעשות פסים עם מזלג.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את העוגיות כ 10 – 12 דקות.
יש כאן לוח מידות מומלץ לשמור במועדפים