עוגיות חמאה עם פסים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות חמאה עם פסים

עוגיות חמאה עם פסים

אם אני אעשה בדיקה אני חושבת שעוגיות חמאה אלו העוגיות שאני מכינה הכי הרבה, אני מאוד אוהבת את המרקם שלהן במיוחד במתכון הזה.
עדין נימוח עוגיות עדינות, עוגיות פשוטות מארבעה מרכיבים תוצאה נהדרת, איזו עדינות נפלאה, רכות ונימוחות ואפילו אפשר להכין עם הילדים.
תראו איזה יפים הפסים על העוגיות קצת שינוי מעוגיות החמאה הרגילות.

24 עוגיות חמאה

מרכיבים:

150 ג’ חמאה
100 ג’ אבקת סוכר (שקית אחת)
100 ג’ קורנפלור (כוס פחות 4 כפות)
150 ג’ קמח רגיל (כוס + כף נוספת)

הכנות:

  1.  1. להוציא את החמאה מהמקרר כ 20 דקות לפני שמתחילים. לחתוך אותה לחתיכות / קוביות.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק, זה לוקח קצת זמן אז סבלנות.

3. ליצור כדורים קטנים (לשוקלים 20 ג’ כדור) לעשות פסים עם מזלג.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את העוגיות כ 10 – 12 דקות.

יש כאן לוח מידות מומלץ לשמור במועדפים

35433 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסים

63
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלינור

יש תחליף לקורנפלור?

תמר

היי ניקי,
יש אפשרות להוסיף קקאו לעוגיות שייצאו בטעם שוקולד?
חוץ מזה רוצה לפרגן ולהגיד שיש לך מתכונים מושלמייים

רחלי

אני צריכה עזרה דחוף!!
המצרכים בכמויות הכתובות.
זה כבר מסתובב במיקסר 5 דקות ומאד מאד פרורי/ קמחי!
נראה שחסר משהו שידביק יחד.
מה עושים??

הדס

צריך וו גיטרה?

אופק

יש תחליף לאבקת הסוכר?

יפה כהן

היי…
רוצה להכין ללא גלוטן…מה אפשר במקום קמח?