עוגיות חמאה עם פסים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות חמאה עם פסים

עוגיות חמאה עם פסים

אם אני אעשה בדיקה אני חושבת שעוגיות חמאה אלו העוגיות שאני מכינה הכי הרבה, אני מאוד אוהבת את המרקם שלהן במיוחד במתכון הזה.
עדין נימוח עוגיות עדינות, עוגיות פשוטות מארבעה מרכיבים תוצאה נהדרת, איזו עדינות נפלאה, רכות ונימוחות ואפילו אפשר להכין עם הילדים.
תראו איזה יפים הפסים על העוגיות קצת שינוי מעוגיות החמאה הרגילות.

24 עוגיות חמאה

מרכיבים:

150 ג’ חמאה
100 ג’ אבקת סוכר (שקית אחת)
100 ג’ קורנפלור (כוס פחות 4 כפות)
150 ג’ קמח רגיל (כוס + כף נוספת)


הכנות:

  1.  1. להוציא את החמאה מהמקרר כ 20 דקות לפני שמתחילים. לחתוך אותה לחתיכות / קוביות.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק, זה לוקח קצת זמן אז סבלנות.

3. ליצור כדורים קטנים (לשוקלים 20 ג’ כדור) לעשות פסים עם מזלג.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את העוגיות כ 10 – 12 דקות.

יש כאן לוח מידות מומלץ לשמור במועדפים

14241 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסים


26
תגובות

  הרשם  
עדכן
לינה

עוגיות מעולות. חשוב לחכות שיתקררו לפני שחוטפים כי הן עדינות מאוד בהתחלה.

כריססס

אם אין לי קורנפלור אפשר בלי?

אנסטסיה

אין לי אבקת סוכר מה עושים??

שלומית

היי ניקי. בוקר טוב.
אם רוצים להשתמש בכל ה200 גרם חמאה בכמה להגדיל את שאר החומרים?

אורית

הי ניקי האם אפשר להחליף את החמאה במרגרינה מחמאה
תודה על האתר המדהים!!

תהילה

היי ניקי אפשר להכין את העוגיות האלו מקמח כוסמין?